• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma-mak

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Merhaba. direk konuya gireyim.
Bir kaç ay öncesine kadar konuşmalarım,hitap edişim harikaydı.ne zaman ne diyeceğimi biliyordum.espiri yapardım falan falan.. Şimdi ise, konuşurken saçmalıyorum.kelimeleri söyleyemiyorum.yani söylerken karıştırıyorum.ve hemen rezil olmamak için pardon ne diyceğimi unuttum diyorum. ne yapmalıyım lütfen bir şeyler söyleyin..
Sevgiler..

mrb.birkere bu bana da olmuştu...konuşma şeklim bozulmuştu.yanlış telafuz ediyordum kelimeleri.bi arkadaşım bana bir kitap verdi tesadüfen.kitap okuyunca geçti...okumaya devam ediyorum ama bırakırsam tekrar olur mu bilmem...sebebi psikolojik değilse sana kitap okumanı tavsiye ederim

DAHA ÇOK kitap okuyun kızlar kelime dagarcıgınız genişlesin
binlerce kitap okumuş biri olarak bir sözcügü ikinci kez kullanmam bile aynı cümlede çok iyi dost olan kitap ;insanın ufuklarını genişletirken, kişiyi geliştirir ,kültür seviyesini yükseltir ,akıcı ee üü........ yapmayan teklemeyen güzel hitabeti de beraberinde getirir

Bu sorun bende var hemde küçüklüğümden beri halen daha öyleyim bu durumumla alay edenler bile var hatta ama üzülmüyorum benmki ne itap okumakla alakalı nede başka bişey sadece psikolojik ve hazır cevap olamama. çünkü kendim istemediğim bişey başkasına asla yapmam. karşılık vermesini, hazır cevap olmayı hiç sevmiyorum. Ha bunla ne alakası var diyosanız çok alakası var. ağzı olan değil lafı bilen konuşuyo laf bilmeyen ka .ki kalıyo.:)

Back