Kitap okuman gerekiyor
diksiyon dersi aldım ben bu hızlı yavaş konuşmana pek etki etmiyor canm yani boşa uğraşma. üst yorumlarda dediği gibi telaffuzu zor kitaplar okursan düzelebilirsin.
IQ seviyesi yüksek insanlarda meydana geliyor diye biliyorum.
eski tarih kitaplarını okuyabilirsin hani yarısını anlayıp yarısını anlamadığımız kitaplar varya onları.Aynen diksiyon bunu düzeltmediğini bildiğim için uğraşmak istemiyorum kitapla düzelir umarım ya çok sıkıntılı bişey
Aynı sorun bende de var
Sinirlenince, heyecanliyken ya da aklimdaki bir konuyu anlatırken inanılmaz hızlı, heyecanlı ve yüksek sesle konuşuyorum
Çok itici olduğumu dusunup çoğu ortamda susmayi tercih ediyorum
Ve en kötüsü hakliyken bile bu konuşma tarzı beni haksız duruma sokuyor çünkü tartışma cikarmisim gibi algılanıyor
IQ seviyesi yüksek insanlarda meydana geliyor diye biliyorum.
Bunu yeni bir konuşma tarzı ile yenebilirsiniz. Yeniden konuşmayı öğreniyormuş gibi.
Ayna karşısında alıştırma yapabilirsiniz , ailenizdekilerle pratik yapabilirsiniz , hızlı konuştuğunuzu farkettiğinizde yeniden tekrarlayın o cümleyi. Tane tane.
Bendede konu sahibininki gibi ayni sorun var ve bence benimkisi burcumdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum.
Ikizler burcu zeki diye adlandirilir.
IQ yuksek derler.
Bir konu hakkinda konusurken diger bambaska bi konuyu dusunebilirmis beyni.
Konudan konuya atlarim cok hizli konusurum. Nefret ediyorum bu huyumdan.
Bazende kekeleme tutuyor oda babamdan kalma.
Super kombin benimkisi yani, uff.
Napicam bilemedim.
Konuyu takipteyim.
Bende bazen kekeliyorumbi şeyi artık 10 kez söylemek istemiyorum, konuyu takipteyim demişsin burdan değilde başka yerlerden aldığım tavsiyeleri sana mesaj olarak atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?