Bende bazen kekeliyorum

bi şeyi artık 10 kez söylemek istemiyorum, konuyu takipteyim demişsin burdan değilde başka yerlerden aldığım tavsiyeleri sana mesaj olarak atıcam
Aynen, kekeliyorum. Kelimeleri dogru duzgun telafuz edemiyorum. Kucukken r harfini soyleyemezdim bide onu ekle.
Hala bazen soyleyemiyorum.
Hepsi bir tam karman corma oluyor.
Ama soyle bisey farkettim. Ailemdekilerle ablam olsun annem olsun paldur kuldur dikkat etmeden yanlis soylerim diye dertlenmeden konusuyorum.
Halbuki bu dahada dilimin alismasina sebep oluyor. Oysaki her saniye kendimi egitsem.
Yeni tanistigim birisiyle cok cok dikkat ederek konusurum. Ama bi zamn snra o kiside anlar kekeme sorunum, hizli konusma sorunum ve R harfinde sorunum oldugunu.
Utaniyorum bildigin ya.
21 yasina geldim annem tabiriyle evlenilecek yasa geldim. Ama bu konusmam beni cok kotu hissettiryor.
Cok sevinirim canim benim, cok makbule gecer. Bekliyorum mesajlarini.
Aklima geldi ikbal gurpinar i duydum bi ara. Kadin dediki kekeme sorunum olmustu bi ara ve 3 gun boyunca konusmamaya karar verdim. Hic bi soz soylemedim dedi.
3 gun sonra iylestim, gecti kekemelik dedi.
Ise yararmiki acaba cok merak ediyorum.
Dahada baska bi konu: 3 gun boyunca konusmamayi nasl becericezki ya. Okulda olsun, telefonda olsun.