konuşacak birşey bulamamak:(

bende öyleyim.pek konuşkan değilimdir hatta hiçç değilim.Dışardan da beni soğuk sanarlar.Sevgilim bile konuşmuyosun diye yakınır. çok suskun olmak iyi değil :s
değil hep şu sanılıyo bı ortamda sessızsen hanım hanımcıksan da bole ne burnu havada kendını begenmıs dıolr halbukı bu denecegıne yahu al o ınsanı bı konuş ama nerdeee saf dışı bırakıp kafa yapan oluo hoş bu basıma gelmedı ama kötü bi durum önyargılı olmak. İnsanlar pek yakınlık duymayı sevmıo bnce ama ben cok sverm gelsın gıtsın yesın ıçsin bu yuzdn de benı kullanan ınsan çok oldu ama yine aynıyım :KK70:

Bol bol kitap oku, tiyatroya git gerçekten de kelime dağarcığın gelişir :KK16:

Bol bol kitap oku, tiyatroya git gerçekten de kelime dağarcığın gelişir :KK16:
paso okuyorum bi yorum da arkadaş yüksek sesle oku demısdı onu yaptım dün den beri de okuyorum çok iyi açtı beni sankı karsmda bıırı varös gıbı :KK70:

evet katılıorm bend eole dusunmedıgım deıl ama her balkona cıktıgımda bı baksa da selam desem cagırsam kahveye dıorm :KK70: hanı bı ses yanı muhtaç kalmıyor deilim bakalım artık balkon zamanı açılsın belki kaynaşırız :KK70: belkide en son kı cumlenızı uyguluo da olabuılırım konu kopuo yada konu ustunde duruorm tadı kacıo :KK70:

Kaynasirsinz oda olur, belkide bahar despresyonundadir gelin kizimiz olamazmi?:KK53:
Gunes sicagini belli etsin gonlude acilir dilide.

Yinw o diger konuda. Bende oyleyimdir. Ben hem konusabilirim hemde beynim haril haril calisabilir ayni anda. Bu yuzden neler soylendigini takil edemwm cogu zaman. Yada ilgim baska bi yondeyse, konuya birden baska bi konu sokarim herkes sen ne diyosun nereye gittin yine der. Ama hic takmam, gulup yerlere yatarim. Takmam pek.
Sen en iyisi konuyu iyi takip et. Dikkatini dagitma.

Kaynasirsinz oda olur, belkide bahar despresyonundadir gelin kizimiz olamazmi?:KK53:
Gunes sicagini belli etsin gonlude acilir dilide.

Yinw o diger konuda. Bende oyleyimdir. Ben hem konusabilirim hemde beynim haril haril calisabilir ayni anda. Bu yuzden neler soylendigini takil edemwm cogu zaman. Yada ilgim baska bi yondeyse, konuya birden baska bi konu sokarim herkes sen ne diyosun nereye gittin yine der. Ama hic takmam, gulup yerlere yatarim. Takmam pek.
Sen en iyisi konuyu iyi takip et. Dikkatini dagitma.
evet o konu kopukluğunu çok çekiorum alla alla dıorm neydı bu falan ıyı de dınlıorm ama demekkı o an başka seylere gıdıo kafa cevap veremıorm falan acaip sıkıcı oluorum ozman

X