Konuş be adam!

aman kizlar benim esim gibi car car konusmasindan iyidir herhalde bosverin konusmasinlar onlar böyle daha kullanislikafamçokkarıştı

baskasi geldi mi neler neler konusurlar, alla alla dersin hic bana anlatmadi bunlari
ama basbasayken sanki kafasi bombostur

benimki gelir işten elini yüzünü yıkar
sofrayı hazırlarım oturur yemek yeriz eşim ise gözü tv de
bir şey sorarım cevap yok anlatırım şöyle böyle oldu bugün filan şunu yaptık vs vs
tık yok elinde kumanda o kanal bu kanal futbol basketbol arayıp seyreder
geçerim karşısına çekil be der sadece posisyonu görememiş kaçırmışmış
o kelimeleri duyarım sus pus
yine ortaya birşeyler atarım laf gibi ortayı sessislik alır
sonrası da haaaaaaaaaaaaa der yok birşey ben duvarla konuşuyom sen keyfine bak derim :roflol:
sonra geçerim pc min başına pc mle konuşurum bende:roflol:

Ay Evet Daha Sonra Birde Demezlermi Ben Arkami Döneyimde Sen Saril Bana Nefret Ediyorum Konusmayi Birak Birde Sirtini Dönüp Yatmasalar

ay ay bende bu hallerinden usanmış durumdayım
yüzlerinden ne gördük ki arkalarından ne görelim :roflol:

[
Evet Ya Bende Bundan Nefret Ediyorum Sevişmeden önce Kirk Tane Laf Seviştikten Sonra Bir Bakiyorum Ki Bizimki 5 Dakika Içinde Uyumuş Sende Sap Gibi Kaliyorsun Ortada Ne Kadar Duygusuzlar Erkekler Bu Işi Sadece Ihtiyaç Olarak Görüyorlar Kadinlar Ise Sevişmeyi Karşilikli Olarak Sevgilerini Aşklarini Beden Diliyle Anlatma Olarak Nitelendiriyorlar Bence Fark Burada O Yüzden Bizler Konuşmak Ve Değerli Olduğumuzu Duymak Yada Hissetmek Istiyoruz Erkekde Ihtiyaçlarini Giderdikte Sonra Başka Bir Ihtiyaça Geçiyorlar

%100 hak veriyoruma.s

valla gecen benimki bana cinnet gecirtti resmen adama bağırıyorum gıkı çıkmıyo bişey demiyo bişey dese rahatlıycam ama yok kaala almıyo sanki gülüyo tam sinir oluyorum bu erkeklerin hep si aynı dışarda bülbül evde ......

Allllllaaaahhhh benmle aynı dertten muzdarip ne çok arkadaş varmış meğer bi bende var sanıp kendimde kusur arayıp duruyodum. eşim hiç değişmiycek ozaman evdede kerpetenle bile laf alamazsın dışardada. o zaman hiç umutlanmayayım alıştırayım kendimi.

yazı gusel anlatmış.. erkeklerin doğası değil asında bu erkekler gunluk yaşamlarını dışarda geçirdikleri vakit doğaları değişiyor konuşmaktan =)

X