Bu samsung kurutmali makineyi almayi düşünenler için yazıyorum
Makine geçen hafta geldi ertesi gün ayın 12de kurulum yapıldı aynı gün iki defa kullandim ilk 3 saatlik yıkamaya attım kurutmadi sonra tekrar yıkama yapip 4 saatlige attim kesinlikle kurutma yapmadı 4 saatte taş olsa yani suyunu çikarirdi
Ikinci kullanimda makinenin kazan köruk lastigi deforma oldu ve lastik garanti dışıymış yaklaşık 500 tl bu makine iki kullanımda bu hale geldiyse daha sonra su vs akiticak senede 2 3 defa değişmem gerekive
Servis 2 gün sonra tekrar geldi buraya fotoda eklicem makinenin bu hale gelmesinin normal olduğuna ikna etmeye çalıştılar beni. Zorla rapor tuttular ama iadeyle ilgili bişey yazmadi müşteri hizmetlerini aramayin bizim bayimizi arayın dedi. Daha sonra tekrar gelen arkadaşlari aradim makinenin sökümü ve iade için ne zaman geleceklerini sordum bizden haber bekleyin ORTALİĞİ KARİŞTİRMAYİN dedi terbiyesiz babasının ogluyum sanki ben..
14 gün iade hakkım var sonuçta mesafeli satıs sözlesmesinde müşteri hizmetleri çözüm merkezinden de bir beyle görüştüm bakalim bugün haber verecekti haber gelmedi tüketici hakem heyetine başvurdum 14 gün iade hakkınız olduğu için %100 kazanırsınız dedi .
Samsung tövbee birdaha evime sokmam yani almak isteyenlere fikir olsun diye yazdım
Aynı makinenin gidip mağazasında fotografinida çektim heyet raporuna eklemek için buraya da ekliyorum