Bende yastik var .kizimoturmayabaslayinca icine oturuyordu.saatlerce oynuyordu.hayvan seklinde oldukca cok kullandim yikanmasida kolay.istersen resimde cekerim.haber bekliyorum.
sıfır wee aspiratorum var 5 tlye veriyrum ama eczaneden 7 tlye alırsınız zaten buna kargo vermeye degmeyebilir. baska ihtiyaclarınız varsa kıyafet oyunca belki hepsi beraber mantıklı olur..
Bende yastik var .kizimoturmayabaslayinca icine oturuyordu.saatlerce oynuyordu.hayvan seklinde oldukca cok kullandim yikanmasida kolay.istersen resimde cekerim.haber bekliyorum.
Otribebe burun aspirator bende var kargo dahil 12 tl ye gonderebilirimbir iki kere kullandim sadece kutusuyla gonderebilirim hattta istanbuldaysaniz elden teslim edebilirim.eczanelerden uclarini kolaylikla bulabilirsin
cnm mailin bana gelmedı bende senden cwp beklıyorum eger adresinı yazarsan ptt kargoyla pazartesi gunu gondereblirimArayışlarım günceldir, emaillerime cevap alamadım.
Özellikleri:
Bebekte burun tıkanıklığını giderir rahat nefes almasını sağlar.
Burun tıkanıklığını giderir,yumuşak silikon aspirasyon ucu ile tahrişsiz ve yarasız temizler ,Müzikli ,Akorlu zil ,dünya çapında bilinen 12 çocuk şarkısı
Ev ve seyahatlerde bebeğin burun temizliğinde kompakt yapısı sayesinde daha kolay ve güvenli kullanım sağlar
Tahrişsiz ve yarasız uygulama
Hassas vakumlama
Kompakt ve kullanımı kolay tasarım
Yumuşak silikon aspirasyon ucu
Teknik Özellikleri:
Maksimum vakum basıncı:430 mm/Hg,
Müzik akorlu,
Pil ömrü Enaz 40 dak.
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0/3 yaş
Temizleme Özellikleri: Sabunlu ılık su ile temizlenmesi uygundur.
Kalite Belgeleri: İSO-CE
cnm mailin bana gelmedı bende senden cwp beklıyorum eger adresinı yazarsan ptt kargoyla pazartesi gunu gondereblirim
20 liraya kargo dahil sıfır emzirme yastığı da buldum, konu kapanabilir, teşekkürler.
Nerden aldınız acaba? Benim de ihtiyacım var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?