Bebek İkinci El Konu silinebilir.

herpya

canım oğlum, mükemmel eşim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
191
11
68
İnternette sıfır olarak 10 liraya otribebe buldum ama kapıda ödemesi olmadığından sitelere güvenemiyorum, 10'lu yedek uçlar eczanede 10 lira, sadece o çekilen kısmı uçsuz olarak teslim alabileceğim bir burun aspiratörü arıyorum, eğer elinizde farklı bir ürün var ise ve aynı şekilde yedek uçlar kolayca her yerden temin edilebiliyorsa onunla da ilgilenebilirim... Kargo dahil maksimum 10-12 lira düşünüyorum kullanılmış ve hiç uç bulunmayan bir ürün için.

Şu tarz birşey arıyorum;

gc3b6rzmz.jpg

Emzirme yastığı da aynı şartta, sıfır olarak 30 liraya istediğim gibi bir ürün buldum ama kapıda ödeme yok... Hem bana destek olabilecek, hem bebeği emzirirken yardımı olacak hem de ileride bebişin oturmasına destek tarzda bir ürün arıyorum. Çok küçük ya da aşırı yumuşak birşey istemiyorum, kargo dahil maksimum 20 lira düşünüyorum kullanılmış ürün için.

Şu tarz birşey arıyorum;

f3.jpg

ya da,

emzirme-minderi-mavi-280x280.jpg

sıfır wee aspiratorum var 5 tlye veriyrum ama eczaneden 7 tlye alırsınız zaten buna kargo vermeye degmeyebilir. baska ihtiyaclarınız varsa kıyafet oyunca belki hepsi beraber mantıklı olur..

Bende yastik var .kizimoturmayabaslayinca icine oturuyordu.saatlerce oynuyordu.hayvan seklinde oldukca cok kullandim yikanmasida kolay.istersen resimde cekerim.haber bekliyorum.

Otribebe burun aspirator bende var kargo dahil 12 tl ye gonderebilirimbir iki kere kullandim sadece kutusuyla gonderebilirim hattta istanbuldaysaniz elden teslim edebilirim.eczanelerden uclarini kolaylikla bulabilirsin

sıfır wee aspiratorum var 5 tlye veriyrum ama eczaneden 7 tlye alırsınız zaten buna kargo vermeye degmeyebilir. baska ihtiyaclarınız varsa kıyafet oyunca belki hepsi beraber mantıklı olur..

Ürünlerinize baktım, çok güzel şeyler olmasına rağmen ihtiyaçlarım sadece bunlar kalmıştı, yine de çok teşekkür ederim... Bide wee aspiratör arkası pompalı gibi bişey olansa eğer, onları da düşünmüyorum;

Mzpt9sJ.jpg

bu tarz bişey sanırım sendeki, ama yine de tekrar teşekkür ederim...

Bende yastik var .kizimoturmayabaslayinca icine oturuyordu.saatlerce oynuyordu.hayvan seklinde oldukca cok kullandim yikanmasida kolay.istersen resimde cekerim.haber bekliyorum.

canım çok ince geldi gözüme, hani birden puf diye inecek gibi :/ ama sana da teşekkür ederim, fotoğraflarını koyduğum tarz birşey arıyorum...

Otribebe burun aspirator bende var kargo dahil 12 tl ye gonderebilirimbir iki kere kullandim sadece kutusuyla gonderebilirim hattta istanbuldaysaniz elden teslim edebilirim.eczanelerden uclarini kolaylikla bulabilirsin

istanbuldayım evet, özel mesaj atamıyorum şuan, bana mail adresinizi özel mesajla atar mısınız? iletişime geçelim... bir de evimin arkasındaki eczanede var yedek uçları da teşekkürler...

Arayışlarım günceldir, emaillerime cevap alamadım.

Özellikleri:
Bebekte burun tıkanıklığını giderir rahat nefes almasını sağlar.
Burun tıkanıklığını giderir,yumuşak silikon aspirasyon ucu ile tahrişsiz ve yarasız temizler ,Müzikli ,Akorlu zil ,dünya çapında bilinen 12 çocuk şarkısı
Ev ve seyahatlerde bebeğin burun temizliğinde kompakt yapısı sayesinde daha kolay ve güvenli kullanım sağlar
Tahrişsiz ve yarasız uygulama
Hassas vakumlama
Kompakt ve kullanımı kolay tasarım
Yumuşak silikon aspirasyon ucu

Teknik Özellikleri:
Maksimum vakum basıncı:430 mm/Hg,
Müzik akorlu,
Pil ömrü Enaz 40 dak.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0/3 yaş

Temizleme Özellikleri: Sabunlu ılık su ile temizlenmesi uygundur.
Kalite Belgeleri: İSO-CE

Özellikleri:
Bebekte burun tıkanıklığını giderir rahat nefes almasını sağlar.
Burun tıkanıklığını giderir,yumuşak silikon aspirasyon ucu ile tahrişsiz ve yarasız temizler ,Müzikli ,Akorlu zil ,dünya çapında bilinen 12 çocuk şarkısı
Ev ve seyahatlerde bebeğin burun temizliğinde kompakt yapısı sayesinde daha kolay ve güvenli kullanım sağlar
Tahrişsiz ve yarasız uygulama
Hassas vakumlama
Kompakt ve kullanımı kolay tasarım
Yumuşak silikon aspirasyon ucu

Teknik Özellikleri:
Maksimum vakum basıncı:430 mm/Hg,
Müzik akorlu,
Pil ömrü Enaz 40 dak.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0/3 yaş

Temizleme Özellikleri: Sabunlu ılık su ile temizlenmesi uygundur.
Kalite Belgeleri: İSO-CE

Merhabalar, ürünün ücretinin bana uyacağını sanmıyorum ancak az önce kendi kendime ortalığı karıştırmışım, mail atarken trafiği yönetememişim, eşim de bana kızdı gitti aspiratörü aldı geldi... sadece yastık arıyorum artık, bilginize...

cnm mailin bana gelmedı bende senden cwp beklıyorum eger adresinı yazarsan ptt kargoyla pazartesi gunu gondereblirim

merhabalar, tekrar kusura bakmayın mail de attım ama buradan da açıklayayım, size mail attım sanıyordum ancak diğer görüştüğüm bayana size atacağım maili de atmışım... sadece özel mesajla iletişime geçtiği için nickini vermiyorum ama, bilginize... bu arada özel mesaj hakım olmadığı için buradan yazıyorum, yukarıda yazdığım bilgiler geçerlidir, eşim az önce aspiratörü ve yedek uçlarını getirdi, sadece yastık arıyorum artık, başlığı da değiştirttireceğim, bilginize...

Bende emzirme yastığı var ama pembe renk düşünürsen mail adresini ver istersen foto göndereyim canım. 40 tl ye aldım 25 e satıyorum. Oturmaya da yardımcı olanlardan

Hanımlar teşekkür ederim ancak fiyatları net yazdım, kargo dahil 25 lira belki düşünebilirim kullanılmış bir ürün için ama 26 dahi düşünmem çünkü sıfırı zaten 30a var hatta buradada 35e aynısı ama ne kadar kısabilirsem diğer taraflarda ona göre ihtiyaç karşılayabileceğim. Ki sanırım sizin gösterdiklerinizle benim gösterdiklerim arasında boy/kalınlık farkı var... Yine de teşekkürler.

20 liraya kargo dahil sıfır emzirme yastığı da buldum, konu kapanabilir, teşekkürler.

Nerden aldınız acaba? Benim de ihtiyacım var da.

butikbebeden almıştım canım ama kargo gelince yazmak geldi aklıma, 4ünde kargoladılar 5inde elimdeydi :/ şimdi mycey varmış baktım ama onlar 43.25Tl, kargo ücretsizama o fiyata yakındaki mağazalardan da çok rahat bulabilirsin, yada arada butikbebeyi takip et, güzel şeyler geliyo kargo da nerdese hep ücretsiz(ben ücretli zamanına denk gelmedim hiç) ki kapıda ödemesi de var...

Back