konu okulsa sıkıntı staj

mrhvc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
11
1
3
29
Merhaba bayanlar mimari restorasyon ikinci sinif ogrencisiyim bir cok ogrenci gibi benim derdimde staj bulmak cok az zamanim kaldi ve santiye alaninda gercekten biseyler ogrenebilecegim uygulamali naylon olmayam eksiklerimi tamamlayabilecegim bir yer bulmaliyim yardimci olabilecek biriler mutlaka cikar diye umut ediyorum

Canim kimse daha msj yazmamis. Sanirim kimsenin o yonde bir tanidigi yok ya da ilgilenmemisler. Ben de maalesef yardimci olamicam ama fikir verebilirim. Linkedin, kariyer.net gibi sitelere uye ol, profilini hazirla. Ozellikle linked in cok iyi dunyaca unlu. Duymussundur hatta. Cv'im bos falan diye de uzulme. Eminim alaninda birilerinin ihtiyaci vardir stajyerlere. Olmadi bu tarz sirketleri internetten arastirip web sitelerinden halkla iliskiler bolumuyle goruseceksin ya da ofislerine gideceksin.

Cok tesekkur ederim ilginizden dolayi kariyer.net e uyeyim daha birsey cikmadi ama cok motive edici oldu soyledikleriniz digerlerinede bir bakip hemen uye olmam lazim ozman :)

hm şuan benim çalıştığım şantiye hafriyat aşamasında.
Biraz ilerlemiş olsaydı yardımcı olmak isterdim.

hm şuan benim çalıştığım şantiye hafriyat aşamasında.
Biraz ilerlemiş olsaydı yardımcı olmak isterdim.
İnsaatdan ziyade eski yapilarin onarimi restore edilmesinde bana daha vok katkisi olur hem istanbul avp.yakasinda restore edilen bir yer bulmak zor oldu ama cok tesekkur ederim ince dusuncenizden dolayi

Canım ya moralını bozmak ıstemem ama orta olceklı yerler tanıdık olmazsa almıyor artık.yenı ıs kanunua gore ıs saglıgı guvenlıgı krıterlerı cok onemlı
O yuzden kımse rısk almak ıstemıyor.bır de stajyerın ayak bagı oldugunu dusunuyorlar kı ben de aynen oyle dusunuyorum.ben de bır zamanlar bu yollardan gecmıs bırı olarak,staj yapan bırı olarak stajyerı ayak bagı goruyorum.yapacak bır sey yok sen de tecrubelenceksın.okulda hocalarının tanıdıgı yerler yok mı yardımcı olabıleceklerı?

Siz yer bulamadıysanız hocalarınız yardım eder mutlaka onlarda danışın isterseniz.

Malesefki tanidik konusunda haklisin canim bu benim 2.stajim olacak insallah ilkini mimari ofiate yapmistim suan restorasyon santiye alani ariyorum cogu yer ayak bagi goruyor ama tecrube kazanmamiz icinse hem uygulama gormemiz lazim hemde o yerlerin bize sans vermesi lazim :/

Birde canim sigorta gibi guvenlik konularini okul sagliyormus ogrenmem tecrubelenmem icin malesef okullar teori ogrettikleri icin alanimdaki tecrubeli kisilerin yardimiyla stajda en iyi ogrenebilirim, usta cirak iliskisi hala sanat alaninda gecerli diye dusunuyorum

Bulamazsan ne olacak yinede yardımcı olmazlar mı?
Bulamassam senem uzar staj zorunlu cunku hocalar ne soyler hic kestiremiyorum saolsunlar bayanlar siz yardimci oluyorsunuz net uzerinden birde o yerlere bakacagim son care hocayla konusmak olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…