konu nasıl silinir

astrofengia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
48
0
ben bu forumu çok iyi bilmediğim için açtığımız konular silinebiliyor sanıyordum ama silinmiyormuş. son açtığım konuyu ailem görürse benim olduğumu anlarlar ve öncesindeki konuları da görürler ki bu benim için çok kötü olur aşırı katı bi ailem var hatta sadece son konu yüzünden bile beni evden atabilirler. eğer silinmediğini bilsem cidden yazmazdım. bu yüzden son konuyu tamamen silme için ne yapmam lazım? 2 kişiye mesaj attım ama dönüş yapmadılar yardımcı olanlara şimdiden Allah razı olsun

ailen nasıl görsün fbi mi ehehe yazan bazı ultra zeki kişilere ithafen, ailemle ilgili anlattığım olaylardan yola çıkarak evet bu biziz diyip anlayabilirler. e yazmasaydın o zaman diyecekler için de evet silinmediğini bilseydim yazmazdım zaten. eğer yardımcı değilseniz yorum da atmayın bi dünya sorunum var bir de sizinle uğraşamam

Son düzenleme:
Konu normalde silinmiyor ama yönetimle irtibata geçip durumunuzu anlatırsanız belki bişeyler yaparlar.

Konular silinmiyor maalesef bu yüzden ufak tefek değişiklikler yaparak konu açmak gerekli tanınmak istenmiyorsa.Silineceğini düşünmüyorum ama umarım hallolur. Mune K Kazen

Yahu biraz dürüst olun..
Yok ailem tanır,vay anlaşılır..
Millete kafaya almak için konuları açıp kandirmaya çalışıyorsunuz.
İnsanlar da formu kullanmayı öğrendikleri için size yanıt vermeden eski konularınızi gözden geciriyorlar,e işinize gelmiyor haliyle..Çünkü hemen yalaniniz anlasiliyor.
Bakireyim diyenin üye ; bir gün sonra açtığı konuda 6 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi çıkıyor misal
Bunu yapan bir tayfa var..
Eger siz de bu tayfaya dahilseniz üzerinize alinabilirsiniz,şayet değilseniz artık milletin kanmadigini onlarda bilsin

Yok devenin nalı.FBI mi bunlar?

iftira atmaya hiç utanmıyorsunuz değil mi yazık size. benim kimseyi kandırdığım falan yok derdim vardı anlattım çözüm önerisi istedim. işim gücüm yok burada yalan söyleyeceğim zaten bi gidin işinize. kişi kendinden bilir işi demişler

Görsün zaten yaptığı ayrımcılıktan utanır belki. Burada çatır çatır konuşuyorsun bir hakkını aramıyorsun onlara da böyle konuşsana
onlarla konuşuyorum zaten olmuyor ayrıca utansalar yıllarca utanırlardı görseler sadece evden atarlar ben sadece silinmesini istiyorum konu dışına çıkılmasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…