Eşimin farklı cinsel yöneliminden dolayı fikir almak için açtığım yeni üyelikle yaptığım yorumlar fake olarak algılanmış.Anlattıklarımda fake bir durum yoktu.Sadece çocuklarımın dördüz olması durumu hariç ki onu da zaten yalan olsun diye söylemedim.Hem kanser tedavisi görmüşsün hem de üst üste ikiz çocuk doğurmuşsun denmesin diye.Hoş gerçi denilse bile bu beni incitmez çünkü 12 yıl aradan sonra Allaha yalvara yakara bana bahşettiği çocuklarımı doğurduğuma zerre pişman değilim.Buraya böyle bir konuyla gelmek benim için yeterince zordu.Amacım sadece buradaki hanımlardan acaba aklıma gelmeyen çıkış yollarını duyabilir miyim sorusunun cevabını almaktı ve evet kriptodan bu son 1 yıla kadar kendi yaşantım dahilinde iyi denilecek miktarlar kazandım.Onu da olurda hastalığım nükseder ve ölürsem diye çocuklarıma kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri en azından bir ev alabilme umuduyla biriktirdim.Tabiki ülkenin son zamanlardaki ekonomik zorlukları nedeniyle ev alabilecek parayı tamamlayamadım.Eşiminde iğrenç fantazilerini ve bu fantazilerini gerçekleştirmek için çocuklarımın rızklarını o pisliklere harcadığını görmek beni psikolojik olarak çöküşe sürükledi.Artık o insanla bağım kalmasın çocuklarıma daha iyi bir hayat sağlayayım derken bulduğum bütün yolların sonu çıkmaz sokağa bağlandı.Sonunda aklıma buradaki hanımlar belki bir çıkış yolu dahs gösterebilirler fikri geldi ama malesef çoğunuzun yaptığı tek şey fake konu diyerek kahkaha atıp alay etmek oldu.Üstelikte kendi kendinize konunun fake olduğuna karar verip akıl danışmak için açtığım Rebelll adlı üyeliği kilitlemişsiniz.Yalancılıkla itham edilmek zoruma gittiği için ana hesabımla giriş yapıp durumu izah etmek istedim.Alay etmeyip çıkış yolu göstermeye çalışan saygıdeğer hanım arkadaşlara teşekkür ederim.İyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: