Konu esim. Protein tozu ve birsuru sey.

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
36
Merhabalar arkadaslar. Esim spor yapan birisi uzun yillardir ama kendi capinda yani vucut calisiyor genelde.
Sorunum surekli ek gida kullanmasi. Protein tozu amino asit yag yakici keratin ve eklem guclendirici iki tane de vitamin turevi. Bunlari kullanmazsa karin kaslari cikmazmis. Bi amaci varmis ben onu anlamiyormusum. Baslarda cok karsi geldim ama hepsinin sonu tartisma oldu. Birsey elde edemedim. Ayrica gunde 15 yumurta yer. Gram ekmek yemez. Ekmekten de ziyade icinde un olan corba bile icmek istemez.
Ben de biraktim artik direnmeyi. Karismiyorum.
Ayrica aynanin karsisinda surekli kendini inceler.
Bana hic normal gelmiyor ama ben mi abartiyorum.
Bir de yakin zamanda bebek dusunmeye basladik. Bana dikkatli beslen kendine iyi bak diyor ama onun bi sekilde yapay gidalar almasinin bir zarari olur mu diye dusunmeden edemiyorum.
Uzun oldu kusuruma bakmayin. Ne zamandir kurcaliyor aklimi.

Hep mi böyleydi eşiniz
Niye bu kadar taktı ki fiziğine
15 yumurta yiyecek kadar derdi ne ki

Birden olmadi. Artarak devam ediyor. Anlam veremiyorum. Gercekten anlayamiyorum artik onu. Isten geldi. Spora gitti. 3-4 saat sonra gelir.
O kadar protein böbrekleri zorlar zaten birde işten sonra 3 4 saat spor yapacak
Yakında rahatsızlanıp bırakır bence
İnsanüstü birşey deniyor şuan

Kullandığı şeyler böbreklerini mahvediyor. Ve daha pek çok organını. Eşiniz ne yazık ki durumunun farkında değil. Bu konularda oldukca bilgili bir nefrolog ya da baska bir doktoru bulup esinizle birlikte gidin.

Bu ürünleri satanlar "iğne kullanmadıkca bisey olmaz,bunlar sağlıklı" bilmem ne diyolar. Ama kesinlikle inanmayın. Doktorlar ciddi bir sekilde uyarıyor.

Ayrıca esiniz sağlıksız bu ürünleri kullandığında sperm kalitesi de zarar görür. Esiniz karın kaslarını çıkarmak yerine biraz kitap okuyup kültürlense keske.

Protein karbonhidrat tozu bende kullandim ama surekli kullanmiyorum. Biraz kilo almama sekillenmeye yardimci olsun diye kullamistim. Ekstra haplar vs almadim. Yumurta önemli bende gunde 5-6 yerim. :KK70: Ama vucut yarismasina filan katilmayacaksa veya nebiliyim fitness model olmayacaksa suyunu cikartmanin alemi yok. Ben ekmekte yiyorum çok kati bir diyet uygulamiyorum. Abartmis bence.

Kas yigma amacli spor yapan butun erkekler boyle. Ben ve esim de spor yapiyoruz, hatta ben haftanin uc gunu hanimlari calistiriyorum. Yirtilan kaslari onarmak icin protein sart. Yumurtaya takilmayin, sarisini zaten yemiyordur. Bu hizla devam edenler cogunlukla birakiyor. En fazla 3 yil devam ediyorlar. Salondaki erkeklerin spordan sonra sisinip gezmeleri gercekten cok komik.

eşinizin böbrek sorunu yoksa protein tozu zararlı bir şey değil öbür kullandığı şeyleri de düzgün şekilde kullanıyorsa aynı şekilde zararlı değil neden adamla tartışıyorsunuz ki ortada zararlı bir faaliyet yok

bebek yapmayi zorlastirir mi bilmem, ama olacak bebekte bi sorun olacagini sanmam. Ama boyle giderse esinizde saglik sorunlari cikabilir.

Yarışmaya filan mı hazırlanıyor bu nedir ya?
Geçende bi yazı vardı böyle denk geldim "Protein tozu yiyem, amino asit basam" diye, ne biçim itici bir şey, nasıl da yapay duruyor; gidiyor beyin hüceleri, testisler içeri kaçıyor; kas yapayım derken göz çıkarıyorlar. Şimdi de kanser ilaçlarına dadanmışlar, manyaklık ya bu kas saplantısı :/

Yalnız kullandığı şeyler,tehlikeli,bir cok organa zarar veriyor karacigere,kalbe vs.çok dikkatli kulanmak lazım,(mumkunse hic kullanmamak)bi kere fazla protein vücutta, tam tersi kas yapicak yerine,kas yakıyor,onu şunu kulanmazsan kas yapamazsin olayi da tamamen uydurma,bu ek gıdaları satmak için propoganda yapıyorlar böyle,ve vitaminler kullaniyor dediniz,kimse kafasina göre vitamin kullanmamali,once kan verip eksik olan bir sey varsa,onu doldurmak için sadece kulanmali o da belli bi sure,davamli vitamin kullanmak yalnış ve tehlikelidir,ancak doktor gözetiminde kullanmasi gerekiyor,cunku bazi vitaminler fazladan kullanılsa karacigerin canını okurlar,ciddi sorunlar olabilir...bence eşiniz sizi dinlemiyorsa,arastirin youtube bakin bu ek gidalarin zararlarini anlatan video lar var eşinize izlettirin bence

Back
X