Görmedim kusura bakmayın evet aile rızasıyla evlendimAılenın rızası ile mı evlendın 18 yasinda diye sordum cevap vermedin, sen cevap ver bende vereyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedim kusura bakmayın evet aile rızasıyla evlendimAılenın rızası ile mı evlendın 18 yasinda diye sordum cevap vermedin, sen cevap ver bende vereyim.
Çok tşk ederimİnsan eşinin yanında kendini kasmaz ki neden böyle düşünüyorsun. İçinden geldiği gibi davranmalısın.
Butun suc ailelerde oyleyse.Görmedim kusura bakmayın evet aile rızasıyla evlendim
Malesef konu bu. Kocam neden boyle dedı, bizde Kucuk evlenmıs ve sıkılmış dedik.Evet bence de 18 yaş evlenmek için erken tamam da konu bu mu şimdi. Evlenmiş işte napsın boşanıp 30unda bir daha mı evlensin.
Tşk ederimButun suc ailelerde oyleyse.
18 senın okuyup gezip flort edip, yarın ne giysem diye dusunmen gereken yaslar.
Evlenmene rıza gostermısler.
Kocan 20sındeymıs yanlıs gormedıysem, bır cocugu cocuk diyorum cunku bana gore cocuk, aıle reisi yapar evlendirir sorumluluk verirsen sıkılır.
Madem hosuna gitmiyor dokunman, dokunma sende. Yorgunum dıyıp seven insandan kacmak ya cocukluk oluyor iste ya da sacmalık.
Umarım mutlu olursun
Sevilmiyorsa boşansın. 1 kere dunyaya geliyoruz sevilmesin mi bu kadin? Oturup aldatilmayi mi beklesin?Evet bence de 18 yaş evlenmek için erken tamam da konu bu mu şimdi. Evlenmiş işte napsın boşanıp 30unda bir daha mı evlensin.
Evet bence de 18 yaş evlenmek için erken tamam da konu bu mu şimdi. Evlenmiş işte napsın boşanıp 30unda bir daha mı evlensin.
Sevilmiyorsa boşansın. 1 kere dunyaya geliyoruz sevilmesin mi bu kadin? Oturup aldatilmayi mi beklesin?
Sevilmediğini ya da karşı tarafın sıkıldığını kesin bilmiyoruz ki. Konu sahibi kendisi gibi coşkulu bir karşılık bekliyor da kendi kendine kuruntu yapıyor olamaz mı? Evlilikte diğer konularda ilişkileri nasıl bilmiyoruzSevilmiyorsa boşansın. 1 kere dunyaya geliyoruz sevilmesin mi bu kadin? Oturup aldatilmayi mi beklesin?
1 yaşımda. Oğlum var
Dogru, bu surecte cocuk da olsun. Annelerini sevmeyen bir babayla büyüsünler. Sevgisizlik arttıkça gecimsizlik çoğalsın. Bu sayede huzur dolu bir evde büyür çocuklar. Giden omurden gider. Çocuklar, yetiskin hayatlarini kurtarabilmek icin terapist terapist gezerler. O da gerçekten cok düşük ihtimal. Babasina benzeyen bagiran cagiran erkek cocuklar, annesine benzeyen sinen korkak kiz cocuklarla dolu ülke.30una kadar uğraşıp 45 yaşında gibi göstersin üzüntüden.
daha mantıklı.
Allah uzun guzel omur versin, ıyı ınsanlarla karsılastırsın oglunu. Senın de yuzunu guldursun.1 yaşımda. Oğlum var
24 yasindaki adamin libidosunu mu konusayim simdi? Genç adam işte. Iki kırıtsan içi gider. Adamda tik yok. Kadin olmak yeter bunu anlamak icin.Sevilmediğini ya da karşı tarafın sıkıldığını kesin bilmiyoruz ki. Konu sahibi kendisi gibi coşkulu bir karşılık bekliyor da kendi kendine kuruntu yapıyor olamaz mı? Evlilikte diğer konularda ilişkileri nasıl bilmiyoruz
Dogru, bu surecte cocuk da olsun. Annelerini sevmeyen bir babayla büyüsünler. Sevgisizlik arttıkça gecimsizlik çoğalsın. Bu sayede huzur dolu bir evde büyür çocuklar. Giden omurden gider. Çocuklar, yetiskin hayatlarini kurtarabilmek icin terapist terapist gezerler. O da gerçekten cok düşük ihtimal. Babasina benzeyen bagiran cagiran erkek cocuklar, annesine benzeyen sinen korkak kiz cocuklarla dolu ülke.
1 yaşımda. Oğlum var
Çok haklısınız çok tşk edwrimBen söylemek istediğimi doğru ifade edemedim sanırım.
Konu sahibi zaten kendini suçluyor eminim kötü bir ruh hali içinde. "Kocan sıkılmış, seni sevmiyor, aa erken neden evlendin vs vs" kendini daha da kötü hissedecek. Yetersizlik duygusu iyice karamsarlığa itecek. Evet belki söylenenler doğru belki burdaki herkesin haklılık payı var ama ben kendimi onun yerine koydum burda yazılanları okusam kendimi çok kötü hissederdim.