• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu benim aptallığım yardıma ihtiyacım var

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Ben çok aptal bir kadınım kendimi nasıl düzeltebilirim eşimi herşeyimi bırakacak kadar çok sevdim onun yanında çocuk gibi oluyorum seviyorum öpüyorum dokunuyorum kucağına uzanıyorum ben ona böyle oldukça o benden kaçıyor ve benim çok zoruma gidiyor defalarca konuştum niye böyle yapıyon hep susuyor ben de daha ağırbaşlı olmak istiyorum onun yanında susmak onu öpmemek pek fazla muhabbet etmek istemiyorum nasıl yaparım dayanamıyorum salak gibi buna çözüm bulmam lazım tşk edwrim

Ben çok aptal bir kadınım kendimi nasıl düzeltebilirim eşimi herşeyimi bırakacak kadar çok sevdim onun yanında çocuk gibi oluyorum seviyorum öpüyorum dokunuyorum kucağına uzanıyorum ben ona böyle oldukça o benden kaçıyor ve benim çok zoruma gidiyor defalarca konuştum niye böyle yapıyon hep susuyor ben de daha ağırbaşlı olmak istiyorum onun yanında susmak onu öpmemek pek fazla muhabbet etmek istemiyorum nasıl yaparım dayanamıyorum salak gibi buna çözüm bulmam lazım tşk edwrim
Eşinin bu davranışlarından dolayi senden uzak kaldığını zannetmiyorum. Yani daha agirbasli olsan da ayni davranacak bence. Çünkü sorun baska.

Daha 20 yaşındaymışsın kaç senedir evlisiniz baska bir sorununuz var mi? Cinsellik maddiyat gibi.

Daha 20 yaşındaymışsın kaç senedir evlisiniz baska bir sorununuz var mi? Cinsellik maddiyat gibi.
2 yıldır evliyim maddi sıkıntı yok önceden ben çok utangaçtım kaçardım ondan hep şimdi ben daha açıldım ama o kaçıyor

Eşine karşı neden ağırbaşlı olmak zorunda olasın ki, içinden geldiği gibi davran sarıl öp. Kaçıyorsa farklı bir nedeni olabilir neden böyle yapıyorsun diye sordun mu hiç

Eşine karşı neden ağırbaşlı olmak zorunda olasın ki, içinden geldiği gibi davran sarıl öp. Kaçıyorsa farklı bir nedeni olabilir neden böyle yapıyorsun diye sordun mu hiç
EVEt yorgunum diyo çalışıyorum diyo arkadaş ortamı da yoktur ya herhalde çok sevildiğini görünce kaçıyor yada burnu havada oluyor

Konu bence başka bir şey çünkü erkekler genelde yanında bıcır bıcır utanmayan konuşup gülen rahat olan kadınları daha çok severler

İnsan eşinin yanında kendini kasmaz ki neden böyle düşünüyorsun. İçinden geldiği gibi davranmalısın.

Back
X