Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam
3 yıldır hiç doktora gitmediniz mi? Vajinal muayeneden neden korktunuz vajinusmus var mı? Sizi korkutmak istemem ama bebek isteyip de tedavi surecine başladığınızda her ay defalarca kez vajinal ultrason olmak zorunlu. Ki bu rutin, ekstra durumları saymıyorum. Umarım tedavisiz gebe kalırsınız ama onda da bakılır. Acaba Dr. çok mu kaba davrandı? Benim de başıma gelmişti ama benim gittiğim kadın Dr eliyle lönk diye muayeneye kalkıştı itiraz edip izin vermedim. Vajinusmus değilseniz düzgün nazik doktora muayene olun, oyleyseniz bir an önce tedavi olun derim. Bazen bu hastalık sonradan korku ve travmayla olusurmus, 10 yıl normal cinsel yaşamı olup bi travma yüzünden vajinusmus olanlar varmış. Allah korusun başa dert
Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam
E siz kendinzi kendinizi bilmiyormusunuz.iliski oluyor mu olmuyor mu. Farkli bi dr a gidin rutin tahlilelrinizi yaptrin simdiden nasil kalcam fln diye strese girmeyin
Aynısı benim başıma geldi..
Ilk kez vajinal ultrason için doktora gitmiştim..
Korktuğum için kastım ve söyle dedi doktor..
Sen eşinle nasıl birlikte oluyorsun?
Çok sinir olmuştum onla bu aynı mı diyebildim sadece...
Bi yandan da şüphe kaldı içimde..
Bizde tam birleşme oluyordu ama her defasında ilk girişte zorlanıyordum..
Şuan 7 yıldır evliyim ve çok istekli olmadığım zamanlarda yine ilk girişte zorlaniyorum daha sonra normale dönüyor...
Kizlik zari denilen sey bir zar degil. Yirtilan birsey hic degil. Vajina girisinde bir siskinlik o. Ve evet kadin yeterici kadar heycanlanmazsa ve erkek agresiv olursa orasi tahris olup kaniyor. Kadin rahat olursa tabiki kanama olmuyor.
Nasil yani senelerdir hic smear testi de mi vermediniz? Bir kere en basindan gebe kalmaya karar verir vermez gitmeniz gerekirdi. Ilk sefer bilmediginiz icin kasilmaniz normal ama inanin korkunc bir sey degil.
Merhaba arkadaslar bi yardim edin lutfen 12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen
Vajinismus ile ilgili muayne olabilirsin belki. Vajinismus icin doktorun seni yonlendiriyor. Bazi vajinismus hastalari iliskiye girdiklerine kendilerini inandir bazilari da yari girer yani tam iliskiye giremez ve yari vajinismus yasarlar ve yine tedavileri gerekir. Ben vajinismustum bu bilgiler doktorumdan. Cok sukur atlattim
Ben doktorum hanimefendi.
Zar dedigimiz bir doku ve evet yirtiliyor. Yeteri kayganlik saglansa da yirtiliyor. Delikli bir yapi, balik agi gibi dusunun.
Agresyonla ya da kadinin rahatligiyla ilgisi yok.
Tum bunlar demek degil ki her ilk iliskide kanama olmali. Dedigim gibi, balik agi gibi dusunun.
Bu nedir doktor hanim
12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen