- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
3 yıldır hiç doktora gitmediniz mi? Vajinal muayeneden neden korktunuz vajinusmus var mı? Sizi korkutmak istemem ama bebek isteyip de tedavi surecine başladığınızda her ay defalarca kez vajinal ultrason olmak zorunlu. Ki bu rutin, ekstra durumları saymıyorum. Umarım tedavisiz gebe kalırsınız ama onda da bakılır. Acaba Dr. çok mu kaba davrandı? Benim de başıma gelmişti ama benim gittiğim kadın Dr eliyle lönk diye muayeneye kalkıştı itiraz edip izin vermedim. Vajinusmus değilseniz düzgün nazik doktora muayene olun, oyleyseniz bir an önce tedavi olun derim. Bazen bu hastalık sonradan korku ve travmayla olusurmus, 10 yıl normal cinsel yaşamı olup bi travma yüzünden vajinusmus olanlar varmış. Allah korusun başa dertArkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam![]()