Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam
Sanırım muayene sırasında zorlanmış doktorda aletle vajen içinden yumurtalıklara bakamamış bu yüzden öyle demiştir.Muayane yapamadan böyle birşeyi nasıl söyledi, varsayımlarla mı konuştu yani ?
3 senelik evlilikte tam birleşme olmaması ne demek, korunmama noktasına dahi gelmişsiniz demekki birleşme var.
Hadi onu geçtim, neyin hangi tarafının yırtılacağının ne önemi var sperm geçişine bir engel değil ki bu. Gebelik oluşmamasının farklı bir nedeni olmalı.
Çok saçma, kafamda deli sorular. Siz iyisi mi başka bir doktora gidin.
3 yıldır hiç doktor muayenesi olmadınız mıArkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam
Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...
İlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.Doktor diplomasini nerden aldi? Kösedeki bakkaldanmi? Iliski sirasinda ne yirtiliyormus bir sorsaydin. Kadin anatomisini bilmeyen bir jinekolog! Harika!
İlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.
Doğumda bile yırtılan kızlık zarları var.
Esnek kızlık zarları,kalın kızlık zarları bir sürü çeşidi var. Bir çeşit kızlık zarı yok yani.hadi yaaaa?
İlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.
Esnek kızlık zarları,kalın kızlık zarları bir sürü çeşidi var. Bir çeşit kızlık zarı yok yani.
Kızzzz kuzucuk sen niye herkesi alıntılıyon canın sıkılıyorsa profilime gel muhabbet edek. Kızlık zarcı zannedecekler seni, beni de alıntılamışsın. Bilirkişi zannedip diktirmeye gelenler olur bak demedi demeİlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.
Kalın kızlık zarlarını da unutmayalım.
Ben doktorum hanimefendi.Kizlik zari denilen sey bir zar degil. Yirtilan birsey hic degil. Vajina girisinde bir siskinlik o. Ve evet kadin yeterici kadar heycanlanmazsa ve erkek agresiv olursa orasi tahris olup kaniyor. Kadin rahat olursa tabiki kanama olmuyor.
Şişkinlik değil,bir parça,yırtılan zedelenebilen birşey. Normalde mikroplardan koruyan bir parça. Genelde kanama oluyor,esnek olanlarda hariç. Esnek olanlar belki bir sonraki ilişkilerde hatta bazen doğumda yırtılıyor.Kizlik zari denilen sey bir zar degil. Yirtilan birsey hic degil. Vajina girisinde bir siskinlik o. Ve evet kadin yeterici kadar heycanlanmazsa ve erkek agresiv olursa orasi tahris olup kaniyor. Kadin rahat olursa tabiki kanama olmuyor.
Napim kız,seviyorum yazmayı. :)Kızzzz kuzucuk sen niye herkesi alıntılıyon canın sıkılıyorsa profilime gel muhabbet edek. Kızlık zarcı zannedecekler seni, beni de alıntılamışsın. Bilirkişi zannedip diktirmeye gelenler olur bak demedi deme
Her şeyi yazmışsınız yazacak bir şey bulamadım :) KatılıyorumMuayane yapamadan böyle birşeyi nasıl söyledi, varsayımlarla mı konuştu yani ?
3 senelik evlilikte tam birleşme olmaması ne demek, korunmama noktasına dahi gelip bir level ileriye bile gitmişsiniz; demekki birleşme var.
Hadi onu geçtim, neyin hangi tarafının yırtılacağının ne önemi var sperm geçişine bir engel değil ki bu. Gebelik oluşmamasının farklı bir nedeni olmalı.
Çok saçma, kafamda deli sorular. Siz iyisi mi başka bir doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?