Konu bebiş

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...

Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam:(

Muayane yapamadan böyle birşeyi nasıl söyledi, varsayımlarla mı konuştu yani ?
3 senelik evlilikte tam birleşme olmaması ne demek, korunmama noktasına dahi gelip bir level ileriye bile gitmişsiniz; demekki birleşme var.
Hadi onu geçtim, neyin hangi tarafının yırtılacağının ne önemi var sperm geçişine bir engel değil ki bu. Gebelik oluşmamasının farklı bir nedeni olmalı.
Çok saçma, kafamda deli sorular. Siz iyisi mi başka bir doktora gidin.

Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik evliyim..biz son 7 Aydın falan korunmuyoruz..çocuk istiyoruz...

Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam:KK43:

doktor haklı olabilir mi?
tam bir ilişki oluyor mu?

3 senelik evlilikte tam birleşme olmaması ne demek, korunmama noktasına dahi gelmişsiniz demekki birleşme var.
Hadi onu geçtim, neyin hangi tarafının yırtılacağının ne önemi var sperm geçişine bir engel değil ki bu. Gebelik oluşmamasının farklı bir nedeni olmalı.
Sanırım muayene sırasında zorlanmış doktorda aletle vajen içinden yumurtalıklara bakamamış bu yüzden öyle demiştir.

Eminim doktor boyle soylememistir.
“Muayenede kendini kastigin gibi iliskide de kasiyorsan tam birlesme olmamis olabilir.” demistir.
Ama hastalarimiz nedense hep boyle carpitir...
Sevdigim bir diziden gelsin “everybody lies.”
Artik bizleri lutfen kulaginizla dinleyiniz sevgili hastalarimiz. :KK75:

Ayrıca durumunuz normal değil neden muayeneden korkuyorsunuz ki? 2-3 cm kalınlığında birşey afedersiniz ama penisten çok çok daha ince
Nedne korktuğunuzu anlayamadım,vajinismus falan mı var?
1 yıla kadar bebek olmaması normal,azami süre 1 yıldır,daha 5 ayınız var.
Çok stresli gözüküyorsunuz,stres bebek olayını etkileyen en büyük etken.
Yıllarca stres yüzünden bebeği olmayanlar var lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın,stresi kasılmayı bırakın.

Ben bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapacaktı ben çok korkuyorum olmadı yapamadı..ve benim tam bir iliski yaşamadığımı söyledi..bende ilk gece kan geldiğini söyledim..bi tarafı yırtılmıştır dedi...kafam çok karışık var mi böyle basına gelen ? Nasıl hamile kalicam:KK43:
3 yıldır hiç doktor muayenesi olmadınız mı :KK43:
Hiç smear testi yaptırmadınız mı? Sağlığınızı dikkate almalısınız. Korkuyorum diye birşey yok. Korkunuzu arkanıza alıp çaresini bulmalısınız. Bunun çaresi biz değil doktorlar..

Doktor diplomasini nerden aldi? Kösedeki bakkaldanmi? Iliski sirasinda ne yirtiliyormus bir sorsaydin. Kadin anatomisini bilmeyen bir jinekolog! Harika!

Doktor diplomasini nerden aldi? Kösedeki bakkaldanmi? Iliski sirasinda ne yirtiliyormus bir sorsaydin. Kadin anatomisini bilmeyen bir jinekolog! Harika!
İlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.
Doğumda bile yırtılan kızlık zarları var. :KK70:
Kalın kızlık zarlarını da unutmayalım.

İlk cinsel ilişkide kanama yırtıldığı ve zedelendiği yüzünden oluyor,bazende yırtıldığı halde kanama olmuyor,bazende yırtılmadan zedelendiği için kanama oluyor. Değişik yani.
:KK57::KK57::KK64: hadi yaaaa?

Kizlik zari denilen sey bir zar degil. Yirtilan birsey hic degil. Vajina girisinde bir siskinlik o. Ve evet kadin yeterici kadar heycanlanmazsa ve erkek agresiv olursa orasi tahris olup kaniyor. Kadin rahat olursa tabiki kanama olmuyor.

Kalın kızlık zarlarını da unutmayalım.
Kızzzz kuzucuk sen niye herkesi alıntılıyon canın sıkılıyorsa profilime gel muhabbet edek. Kızlık zarcı zannedecekler seni, beni de alıntılamışsın. Bilirkişi zannedip diktirmeye gelenler olur bak demedi deme :KK70:

Kizlik zari denilen sey bir zar degil. Yirtilan birsey hic degil. Vajina girisinde bir siskinlik o. Ve evet kadin yeterici kadar heycanlanmazsa ve erkek agresiv olursa orasi tahris olup kaniyor. Kadin rahat olursa tabiki kanama olmuyor.
Ben doktorum hanimefendi.
Zar dedigimiz bir doku ve evet yirtiliyor. Yeteri kayganlik saglansa da yirtiliyor. Delikli bir yapi, balik agi gibi dusunun.
Agresyonla ya da kadinin rahatligiyla ilgisi yok.
Tum bunlar demek degil ki her ilk iliskide kanama olmali. Dedigim gibi, balik agi gibi dusunun. :işsiz:

Ya bence doktorun tam birleşme olmuyor demesini haklı buluyorum (sonuçta muayene bile olamıyorsunuz) bu ne biçim doktor vs . Diye konuşmaları da anlamıyorum açıkçası . En kötü doktor yine de bizden daha bilgili bu tarz konularda . En azından okuduğu okula , yıllara saygı duymak gerek. Belki ilişki sırasında kendinizi kasıyorsunuz ne bileyim , doktor bunu kastetmiştir . Doktor kontrolü altında kas gevşetici içip gidin kontrole, her yıl zaten muayene olmanız gerekiyor . Sağlığınızı ihmal etmeyin :/

Şişkinlik değil,bir parça,yırtılan zedelenebilen birşey. Normalde mikroplardan koruyan bir parça. Genelde kanama oluyor,esnek olanlarda hariç. Esnek olanlar belki bir sonraki ilişkilerde hatta bazen doğumda yırtılıyor.

3 senelik evlilikte tam birleşme olmaması ne demek, korunmama noktasına dahi gelip bir level ileriye bile gitmişsiniz; demekki birleşme var.
Her şeyi yazmışsınız yazacak bir şey bulamadım :) Katılıyorum

Back