- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Rinoplasti olup alçı alındıktan sonra ne arayıp soran ne de kontrole çağıran bir doktor için herhangi bir yasal hak ileri sürülebilir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alçıyı aldıktan sonra bantlamadı mi?en azından bantları çıkarmak için çağırması gerekir.birinci aydan başlayıp 2 yıl boyunca kontrol yapılıyor.siz arayıp sorabilirsiniz kontrolü ne zaman yapacaksınız diye.Rinoplasti olup alçı alındıktan sonra ne arayıp soran ne de kontrole çağıran bir doktor için herhangi bir yasal hak ileri sürülebilir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı?
Alçıyı aldıktan sonra bantlamadı mi?en azından bantları çıkarmak için çağırması gerekir.birinci aydan başlayıp 2 yıl boyunca kontrol yapılıyor.siz arayıp sorabilirsiniz kontrolü ne zaman yapacaksınız diye.
Tabiki doktorun sorumluluğunda.sonuc iyi olsada kontrol yapılıyor.En son bantları çıkarmak için çağırdı. Bant çıktığında da çok beğendiğini söylemişti. Acaba sorun olmadığını düşünüp mü çağırmıyor? Böyle saçmalık olabilir mi?
Ameliyatı yapan doktorun sorumluluğunda değil mi kontrolleri de yapmak?
geçmiş olsun bir yıl boyunca kontrol etmesi lazım özelde oldum bana bir takip çizelgesi verdiler bir dahaki kontrolün ne zaman olduğuna dair 3. gün tamponları aldı 7. gün atel alındı 15. gün ilk kontrol 2. ay 2. kontrol bunlar ücretsizdi 4. ve 6. ay ve 1. yıl kontrolleri ücretli bir sıkıntı olmasa bile doktor çağırıyor takip etmek için çünkü çok güzel görünen bir burunda bile şişler indikçe sorunlar ortaya çıkabiliyor şöyle okuyunca her şey iyiymiş birde ameliyatımın sonucu iyi olsaydı keşkeRinoplasti olup alçı alındıktan sonra ne arayıp soran ne de kontrole çağıran bir doktor için herhangi bir yasal hak ileri sürülebilir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı?
geçmiş olsun bir yıl boyunca kontrol etmesi lazım özelde oldum bana bir takip çizelgesi verdiler bir dahaki kontrolün ne zaman olduğuna dair 3. gün tamponları aldı 7. gün atel alındı 15. gün ilk kontrol 2. ay 2. kontrol bunlar ücretsizdi 4. ve 6. ay ve 1. yıl kontrolleri ücretli bir sıkıntı olmasa bile doktor çağırıyor takip etmek için çünkü çok güzel görünen bir burunda bile şişler indikçe sorunlar ortaya çıkabiliyor şöyle okuyunca her şey iyiymiş birde ameliyatımın sonucu iyi olsaydı keşke![]()
1. 3. ve 6.ay kontrolleri çok önemli. Mutlaka takip edilmesi gerekiyor. Benim ilk kontrolüm için beni doktorum arayıp şu gün gel demedi. Atel ve tamponlar çıktıktan sonra, bu tarihten itibaren takip et, 1 ay sonra gel dedi. Şimdi Mayıs ayında 3. ay kontrolüm olacak. Doktorum şehir dışında olduğu için kontrol zamanı uyan bir zaman ayarlıyorum ama görmesi gerektiğini biliyorum.Rinoplasti olup alçı alındıktan sonra ne arayıp soran ne de kontrole çağıran bir doktor için herhangi bir yasal hak ileri sürülebilir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı?
sen takip etmezsen arayıp çağırmıyorlar maalesef durumu sorma olayıda ilk ay oldu sadece hastaneden arayıp memnunmusunuz diye sordular o kadar...benim burnumdaki şişlik inmedi burnum özellikle önden şiş ve büyük görünüyor kalın deride bu çok az ihtimalde olsa oluyor dedi doktorum 1. yılda tekrar bir operasyon yapacak cesaret edip olursam tabiCok tesekkur ederim. Size de gecmis olsun.
2. ayda kontrole cagiracaklardi guya ama 6 ay oldu, ne arayip durumumu sorma var ne de kontrole cagirma var.
Valla bu isler oyle zor ki ameliyat olmak isteyenlerin coook iyi dusunmesi gerekir.
Sizin sorununuz ne?
sen takip etmezsen arayıp çağırmıyorlar maalesef durumu sorma olayıda ilk ay oldu sadece hastaneden arayıp memnunmusunuz diye sordular o kadar...benim burnumdaki şişlik inmedi burnum özellikle önden şiş ve büyük görünüyor kalın deride bu çok az ihtimalde olsa oluyor dedi doktorum 1. yılda tekrar bir operasyon yapacak cesaret edip olursam tabi
haklısınız ama maalesef o sorumluluğu gösteren pek yokValla ameliyatı yapıp parasını alıyorsa kontrolünü de yapacak bir zahmet.
Ameliyat olalı ne kadar oldu sizin? Evet, kalın deri biraz daha sabır gerektiriyor bildiğim kadarıyla.
Yani, büyük mü buldunuz burnunuzu? Ondan mı tekrar operasyon yapılacak?
haklısınız ama maalesef o sorumluluğu gösteren pek yok
9 ay oldu benim normal bir şişlik değil önden oldukça kalın birazda eğri duruyor 6. ay kontrolünde doktorum büyük ihtimalle geçmeyebileceğini derimin beklendiği gibi iyileşmediğini küçük bir revizyon gerektiğini söyledi zaten ama tek kabahat derimde değil bence evet derimin şiş kaldığının farkındayım ama birazda kemikte sıkıntı var bence
Benim 3 haftada bir kontrol yapiliyo. Kontrol bitimi de yeni tarihi saatiyle kagida yazip gonderiyolar. Yani muhtemelen 3. Ay kontrolü sonrası 6. Ay a kadar çağırmazlar ama ilk zamanlar çok mühim . Son kontrolümde antibiyotik ve antibiyotikli krem verdi , kabuk düşmemiş enfeksiyon olacaktı gitmeseydim. O yüzden cidden önemli. Bir de masaj verip onu takip ediyorlar . Ödem nasıl gidiyor diye . Ilginç cagirmamalariHayir arkadaslar her drun asistani vardir ve not alir her randevu muayene bitimi yogunluk onlarin sorunu ver her burun kisiye ozel sorun barindirir bellidir kontrol rutini bakin netten ilk aylartabiiki muhim 6. Ay yil kontrolu de belirleyicidir dolgu veya revizyon icin lutfen sorun olarak gorup gormeyn randevunuzu cikarken kayitettirin bazen masaja veya baska bir sorun icin gec kalinabilir bazen ufak revizyonlar 6.ay beklenmeden yapiliyor
Bu yazilar da emsal olsun dilerlerse dr lara okutsunlar bende sasiriyorum.Yazik isin psikolojik kismi bu iste caresizlik soru sormaya bile muhattab bulamazlar iyi arastirin arkadaslar ameliyat oncesi koskoca profosor karsimda sorularimi sukunetle dinleyip bi saat cozum uretiyor her zamn muayeneden ziyade sohbet ediyoruz kahvemi iciyorumBenim 3 haftada bir kontrol yapiliyo. Kontrol bitimi de yeni tarihi saatiyle kagida yazip gonderiyolar. Yani muhtemelen 3. Ay kontrolü sonrası 6. Ay a kadar çağırmazlar ama ilk zamanlar çok mühim . Son kontrolümde antibiyotik ve antibiyotikli krem verdi , kabuk düşmemiş enfeksiyon olacaktı gitmeseydim. O yüzden cidden önemli. Bir de masaj verip onu takip ediyorlar . Ödem nasıl gidiyor diye . Ilginç cagirmamalari
Teşekkürler inşallah senin içinde istediğin gibi olurBurun estetiği öyle zor ve riskli ki... Ne yaşadıklarınızı çok iyi tahmin edebiliyorum. Umarım istediğiniz burna kavuşursunuz.