kontrol seansları yok mu :(

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
kızlar özel bi hastanede lazer yaptırıyorum gittiğim yerde kadın kontrol seansları olmadığını söyledi. dedim lazerden sonra dökülmeyen tüyler için gelmem gerekmiyo mu yok dedi 1.5 ay sonra falan gelip tekrar paralı yaaptırıosunuz dedi. ama bu kadından önce kışın yaşlı bi bayan vardı 5 defa gitttim lazere 3 üne yaşlı bayana gitmiştim kontrol seansınada gitmiştim hatta gün bile verdi gittğimdede sormuştum bunun için para ödenio mu yok dedi her geldiğinde ödenir miii

Kontrol seansı alexandirate kullanan merkezlerde oluyor bildiğim kadarıyla.Gittiğin yerde başka bir cihaz kullanılıyor olabilir.

benim gittiğim yerde de kontrol seansları maalesef yok her seansın arası 2-3 ay.arasıra jilet kullanmak zararlı mıdır?bilgisi olan varmı.güzellik merkezindekilerin bazısı yapma dedi bazısı yap dedi hiçbişey anlamadım.Cihaz alexandrite epicare

kızlar tarama seansı olmalı 1 hafta içinde tekrar gitmelisinz en geç 10 güne.ben gittğm yerdn çok memnunm ankaradaysanz yardmcı olablrm.bu arada jiletle almada bi sakınca yok bende alıorm söledm hatta..zatn tüylern hepsinin uzamasını beklerken bazısı epey uzamş oluo onları erkeklern sakal tıraşı yaptığı alet gibi bişey var kısaltmk için onla alıo..yani kısaltmöada sorun yok ister makasla ister jiletle ister o aletle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…