Kontrol hapı dan aylık iğneye geçmek

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar merhaba 7 8 aydır hapla korunuyorum ve bende baş ağrısı yapıyor. Aylık iğneye geçmek istiyorum tabiki korkarak. Hormonlara zarar verir mi bilmiyprum. Şimdi size sormak istediğim hap bittikten hemen sonra mı gideyim. Yoksa adetimi mi beklemeliyim. İğne sizde yan etki yaptı mı. Lütfen aydınlatın beni hiç bişey bilmiyorum iğne hakkında

Doktora gidin, doktordan öğrenin ne öğrenecekseniz lütfen. Hem yıllık kontrolünüz de yapılmış olur, uygun doğum kontrol yöntemine karar verilir. Şakaya gelmez bu işler. Neden işin uzmanından öğrenmek yerine bu konuda -bizler gibi- bilgisi kısıtlı insanlara başvuruyorsunuz ki?

İğne de doğum kontrol hapi da hormon içeriyor.Doktora danışılmadan kafaniza göre bir şey yapmayın en basit aile sağlığı merkezine danışın .

Olabilir kızlar ben yinede sizden fikir almak istedim hem benim sorularıma yanıt değil bunlar. Benim sorduklarım iğneyi nerden alıp nereye gideceğim artı bide fiyatını öğrenmek istedim. Bu kışta ordan oraya gezmiyim diye. Çok mu zor bş soru

Olabilir kızlar ben yinede sizden fikir almak istedim hem benim sorularıma yanıt değil bunlar. Benim sorduklarım iğneyi nerden alıp nereye gideceğim. Bu kışta ordan oraya gezmiyim diye. Çok mu zor bş soru
Kendi sağlığınız umurunuzda değilse bize diyecek bir şey düşmüyor. Ben bilmiyorum iğne konusunu doktorum tavsiye etmemişti. Bilen yazar, siz de kafanıza göre kullanırsınız.

B
Bilginiz kısıtlı olabilir ben bilgili insanlara sormuştum. İğne kullananlara yani. Zor bi soru olduğunu sanmıyorum.

Ka
Kendi sağlığınız umurunuzda değilse bize diyecek bir şey düşmüyor. Ben bilmiyorum iğne konusunu doktorum tavsiye etmemişti. Bilen yazar, siz de kafanıza göre kullanırsınız.
Kafama göre kullanacam mı dedim pardon ama okuma yazmanız varmı ben iğne hakkımda bilgisi olanlardan şikayetleri oluyormu diye bi soru sordum

Şaka yapmıyorsunuz değil mi ?Bu kışta sağlığınız için bir zahmet ordan oraya geziverin.Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmaz .Şimdi şu iğneyi alın desek direk alıp kullanacak misiniz ve size bir şey olsa ciddi bir yan etki olsa ne olacak ? Biraz bilinçli olmakta fayda var

Allah aşkına şaka mısınız? Ben mi anlatamıyorum acaba ben sadece YAN ETKİSİ OLUYORMU KULLANANLARDA diye bi soru sordum. Ha bu demek degilki yan etkisi yoksa kimsede, bende de olmayacak dmek ki DEMİYORUM. nasıl bişey, nereye vuruluyor, benmi alıyorum, fiyatı ne, nerden alacamm vs.. Gerçekten bilinçli olmakta fayda var. Yazmış olmak için yazmayın lütfen

Pes diyorum başkada bir şey demiyorum :) iğneyi bakkalda satmıyorlar eczaneye bari uğrayıp sorun :)

Pes diyorum başkada bir şey demiyorum :) iğneyi bakkalda satmıyorlar eczaneye bari uğrayıp sorun :)
Ben kasapta alacam sanmıştım vay Bee... Hapı sağlık ocağında veriyorlar ya belki onuda orda alıp direk vuruyorlar diye sormuştum zeki hanımefendi.

Ignede cok masum değil . Kanamalar oluyor filan ama bunu siz alip yaptırmayin doktorunuza sorun. Her gördüğüm igne konusuna yaziyorum. Annem bi kere oldu kanamasi kesilmedi zaten doktora gitmişti doktor yaptı . Kanama kesilmeyince doktora gitti bu sefer myom olmus dedi, bi kürtaj oldu ama hala devam etti kanama sonunda rahmi alındı. Igneyle başladı kanamasi

Arkadaşlar konu sahibini taşa gömseydiniz keşke.. füze ile saldırsaydiniz??

Normal bir soru sordu. Tecrübe edenler fikir verecekti.

Bana reçete yazın,ben doktorlara gıcık oluyorum doktora gitmeyeceğim demedi.

Ben anlamıyorum çoğu arkadaşı.

Konu sahibi iğne kullanmadım ben. Hap kullandim. Cok yan etki yapıyordu bende. yan etki yapmayan bir arkadaşım vardı o çok rahat kullanıyordu .

Iğne de yan etki yapacaktır diye düşünüyorum.

Ama illaki yapılacaksa bence biraz dinlendir vücudunu. Sonra yaptırırsın.

Sağlık ocağında yapılıyor zaten. Onlar karar verir ne zaman yapılacağına.

Yani taslayacaksaniz ne diye yorum yapiyorsunuz arkadaşlar kiz ben alip kullanacagim mi demiş memnun olup olmamaya gore gidecegim demiş.
Sirf kendinizi bilincli gostermeye çalışmak için karsinizdakinin sorularini anlamiyorsunuz.
Goren de konu sahibi kendi kendine vurulacak die bahsetmiş.
Insanlar burda birsuru ozelini paylasiyor bu platform niye var.
Onu sorma bunu sorma demek sizlere düşmüyor uygun olmayan bir konu olsa adminler devreye giriyor zaten.
Ayrica korunma yontemlerinden memnun olup olmamayla ilgili birsürü konu var bunda abest ne var yani sırf boyle taşlanmamak için insanlar konu acmaya korkar oldu biraz anlayış lütfen konu sahibini düşünüyor adı altında yaptığınız yorumlarda kimbilir nekadar incittiniz pess yani !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…