Kendi sağlığınız umurunuzda değilse bize diyecek bir şey düşmüyor. Ben bilmiyorum iğne konusunu doktorum tavsiye etmemişti. Bilen yazar, siz de kafanıza göre kullanırsınız.Olabilir kızlar ben yinede sizden fikir almak istedim hem benim sorularıma yanıt değil bunlar. Benim sorduklarım iğneyi nerden alıp nereye gideceğim. Bu kışta ordan oraya gezmiyim diye. Çok mu zor bş soru
Bilginiz kısıtlı olabilir ben bilgili insanlara sormuştum. İğne kullananlara yani. Zor bi soru olduğunu sanmıyorum.Doktora gidin, doktordan öğrenin ne öğrenecekseniz lütfen. Hem yıllık kontrolünüz de yapılmış olur, uygun doğum kontrol yöntemine karar verilir. Şakaya gelmez bu işler. Neden işin uzmanından öğrenmek yerine bu konuda -bizler gibi- bilgisi kısıtlı insanlara başvuruyorsunuz ki?
Kafama göre kullanacam mı dedim pardon ama okuma yazmanız varmı ben iğne hakkımda bilgisi olanlardan şikayetleri oluyormu diye bi soru sordumKendi sağlığınız umurunuzda değilse bize diyecek bir şey düşmüyor. Ben bilmiyorum iğne konusunu doktorum tavsiye etmemişti. Bilen yazar, siz de kafanıza göre kullanırsınız.
Tabi iğne kullanan biri doktordan bile daha bilgilidir. Ne diyelim.B
Bilginiz kısıtlı olabilir ben bilgili insanlara sormuştum. İğne kullananlara yani. Zor bi soru olduğunu sanmıyorum.
Tmm cnm saol teşekkür ederimTabi iğne kullanan biri doktordan bile daha bilgilidir. Ne diyelim.
Olabilir kızlar ben yinede sizden fikir almak istedim hem benim sorularıma yanıt değil bunlar. Benim sorduklarım iğneyi nerden alıp nereye gideceğim artı bide fiyatını öğrenmek istedim. Bu kışta ordan oraya gezmiyim diye. Çok mu zor bş soru
Allah aşkına şaka mısınız? Ben mi anlatamıyorum acaba ben sadece YAN ETKİSİ OLUYORMU KULLANANLARDA diye bi soru sordum. Ha bu demek degilki yan etkisi yoksa kimsede, bende de olmayacak dmek ki DEMİYORUM. nasıl bişey, nereye vuruluyor, benmi alıyorum, fiyatı ne, nerden alacamm vs.. Gerçekten bilinçli olmakta fayda var. Yazmış olmak için yazmayın lütfenŞaka yapmıyorsunuz değil mi ?Bu kışta sağlığınız için bir zahmet ordan oraya geziverin.Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmaz .Şimdi şu iğneyi alın desek direk alıp kullanacak misiniz ve size bir şey olsa ciddi bir yan etki olsa ne olacak ? Biraz bilinçli olmakta fayda var
Allah aşkına şaka mısınız? Ben mi anlatamıyorum acaba ben sadece YAN ETKİSİ OLUYORMU KULLANANLARDA diye bi soru sordum. Ha bu demek degilki yan etkisi yoksa kimsede, bende de olmayacak dmek ki DEMİYORUM. nasıl bişey, nereye vuruluyor, benmi alıyorum, fiyatı ne, nerden alacamm vs.. Gerçekten bilinçli olmakta fayda var. Yazmış olmak için yazmayın lütfen
Ben kasapta alacam sanmıştım vay Bee... Hapı sağlık ocağında veriyorlar ya belki onuda orda alıp direk vuruyorlar diye sormuştum zeki hanımefendi.Pes diyorum başkada bir şey demiyorum :) iğneyi bakkalda satmıyorlar eczaneye bari uğrayıp sorun :)
Aynen ya herseye cevap vermemiz gerekmiyor bilen yanıtlasın ☺B
Bilginiz kısıtlı olabilir ben bilgili insanlara sormuştum. İğne kullananlara yani. Zor bi soru olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?