konsol aynamı sonunda kestirdim nasıl olmuş sizce :)

gazelcim bence çok daha güzel olmuş!
güle güle kullanın!
benim adamın bu konulardaki beceriksizliğinden sonra -yeni yeni raf falan yapmaya başladı:1:- ağzım açık kaldım bakarken :9:

canım benimkide önceden pek beceremezdi ama sonradan merak sardı alet edevat falan aldıkça iyice uğraşmaya başladı :) şimdi evde kesecek delecek yer arıyor :) biyere minicik bi raptiye falan takılacağı zaman koca matkapı çıkarıp geliyor duvarı delelim iyice sağlam olsun diye :)
bu arada beğenmene sevindim canım çok teşekkürler...

guzel görünüyor.ancak kenarların görüntüsü nasıl kesildiği çok mu belle.cila ile rutuş yapıldı mı?

canım ne kadar dikkat etsede azcık kaydırmalar oldu haliyle, sonuçta bu konuda usta olmadan okadar ince hatasız kesmek imkansız...ama fazla dikkat çekici şekilde değil...
kenarlara cila falan yapmadık...çünkü zaten sunta üzerine kaplama yapılmış ve bizde kare şeklindeyken ki kenar bantını söküp çıkardık ve kestikten sonra o çıkardığımız kenar bantını ütü ile tutkalla yapıştırdık....
görenler kesilmiş olduğunu bile anlamadı..ben söylediğimde de hadi canım gerçektenmi diye inanmıyorlar :)

canım ne kadar dikkat etsede azcık kaydırmalar oldu haliyle, sonuçta bu konuda usta olmadan okadar ince hatasız kesmek imkansız...ama fazla dikkat çekici şekilde değil...
kenarlara cila falan yapmadık...çünkü zaten sunta üzerine kaplama yapılmış ve bizde kare şeklindeyken ki kenar bantını söküp çıkardık ve kestikten sonra o çıkardığımız kenar bantını ütü ile tutkalla yapıştırdık....
görenler kesilmiş olduğunu bile anlamadı..ben söylediğimde de hadi canım gerçektenmi diye inanmıyorlar :)

o zaman süper olmuş, güle güle kullan hem de koca yapmış bedava olmuş

Açip açip bakiyorum gazelcim.ben de yaptirip bi gorseydim.ama ilerleme var sandalyelerimi kaplatmak icin verdik.230 tl biraz boyunuda kucultecek bakalim nasil olacak

Açip açip bakiyorum gazelcim.ben de yaptirip bi gorseydim.ama ilerleme var sandalyelerimi kaplatmak icin verdik.230 tl biraz boyunuda kucultecek bakalim nasil olacak

aaa süper bi haber bu canım, kumaşa karar verememiştin,,,sonuç ne oldu neye karar verdin kumaş resmi varmı acaba nette bi koysan merak ettim..

aaa süper bi haber bu canım, kumaşa karar verememiştin,,,sonuç ne oldu neye karar verdin kumaş resmi varmı acaba nette bi koysan merak ettim..
aynayıda çıkarttırdım hafta sonu
sandalyeler kaplamadan gelsin resim çeker eklerim canımmmmm
hepsini deri yaptırdım
kumaşla uğraşamadım şimdilik

ben de onu diyecektim, döşeme resimleri yok mu kadiscim

en kısa zamanda resimleri eklerim hayatım.

aaa
bi haber daha
oturma odamda ki duvara asılı tvnin altınada bir konsol alıyorum
evimde pek fazla depolama alanı olmadığından tv ünitesi yerine konsol alamaya karar verdim
kilim mobilyadan 350 tlye buldum
saloni bana 1350 demişti düşünün siz bin tl kardayım :)
oda bu hafta gelir resmini eklerim
:38:

hepsini deri yaptırdım

aaa
bi haber daha
evimde pek fazla depolama alanı olmadığından tv ünitesi yerine konsol alamaya karar verdim

harika! şimdiden güle güle kullan canım!
fotoğrafları bekliyoruz!
öptüm

hepsini deri yaptırdım

aaa
bi haber daha
canım emin ol çok mantıklı bi iş yapmışsın....
tv ünitesi anca yer kaplıyor koca hantal bişey ama bi işe yaramıyor...konsol daha iyi olmuş..hem dolaplarını çekmecelerini kullanırsın hemde tv koyarsın üzerine..güle güle kullan canım...

Back
X