konsol aynamı sonunda kestirdim nasıl olmuş sizce :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar konsol aynamı nezamandır kestirmek ve hantql halinden kurtarmak istiyordum, hem bu şekilde daha şık olacağı kanatindeydim ve sanırım dediğim gibi de oldu ne dersiniz..biraz uğraştık eşimle ama sonunda bitti sıcağı sıcağına paylaşıyorum...sağolsun eşim yaptı dekupaj testere ile önce kesti, sonra kenar bantlarını ütü ile yapıştırdı allah razı olsun :) özellikle kadis canım senin için paylaşıcam diye söz vermiştim.. :) işte yeni ve eski hali.....

$120120131621.webp$261220121576.webp

Son düzenleme:
Bi değişiklik olmuş değişiklik her zaaman için iyidir güle güle kullanın eski halide güzelmiş ama...

teşekkr ederim canım, sırf görüntüsü için kestirmedim, çok ağır ve hantaldı, yerinden kımıldatamıyordum konsolu, birde aynası arkaya monteli olunca duvara sıfır yanaşmıyordu ve çok öne geliyordu..hem yer açılsın hemde hantallıktan kurtulsun diye yaptım...

çok güzel olmuş canım güle güle kullan benimki de böle beraber bende şimdi görünce kestirmeyi düşündüm=) daha kullanışlı duruyo

çok güzel olmuş canım güle güle kullan benimki de böle beraber bende şimdi görünce kestirmeyi düşündüm=) daha kullanışlı duruyo

evet canım teşekkür ederim, ben evleneli 4 sene oldu ve dört sene önce konsollar böyle sabitti aynayla, şimdi yeni çıkan konsollar aynası duvara asılıyor..hem kullanışlı hem şık..bende baya beğendim...eşim sağolsun :)

Inanmiyorum pek guzel olmus.ellerinize saglik.ben daha esime cikarttiramadim.ona da bi gostereyim belki heveslenir.sizin kadar ugrasmiyacak bile.ama ne kadar sık durmus pek begendim

Inanmiyorum pek guzel olmus.ellerinize saglik.ben daha esime cikarttiramadim.ona da bi gostereyim belki heveslenir.sizin kadar ugrasmiyacak bile.ama ne kadar sık durmus pek begendim

teşekkürler canım..beğenmene sevindim...bende diyordum kadis çok merak ediyordu acaba niye hiç bakmadı diye :) yeni gördün sanırım...:)
eşler hemen işe koyulmuyor biz gibi hemen alevlenmiyorlar malesef bende eşimin gönlünü zor ettim, ama şimdi iyiki yapmışız diyo :) oda beğenedi çok...
siz kestirmeyeceksiniz sanırım sadece çıkaracaksınız dimi..resimlerine baktım yeniden kesmeye lüzum yok zaten çıkarıp assanız yeterli gibi..

çok hoş olmuş gerçekten, eşinizin ellerine sağlık
benim müstakbel eşim de böyle herşey geliyor elinden
ve bütün aletler var evimizde :)

teşekkürler canım..beğenmene sevindim...bende diyordum kadis çok merak ediyordu acaba niye hiç bakmadı diye :) yeni gördün sanırım...:)
eşler hemen işe koyulmuyor biz gibi hemen alevlenmiyorlar malesef bende eşimin gönlünü zor ettim, ama şimdi iyiki yapmışız diyo :) oda beğenedi çok...
siz kestirmeyeceksiniz sanırım sadece çıkaracaksınız dimi..resimlerine baktım yeniden kesmeye lüzum yok zaten çıkarıp assanız yeterli gibi..

yeni gördüm caım görür görmezde yazdım akşam misafirim vardı giremedim kk ya
ben aynayı çıkartacağım asmıyacağım bir daha
ama arkasında iki uuzn tahta var o kesilecek sadece 10 dk da biter de

çok hoş olmuş gerçekten, eşinizin ellerine sağlık
benim müstakbel eşim de böyle herşey geliyor elinden
ve bütün aletler var evimizde :)

aynen canım :) bizimde evde koca bir dolap dolusu alet var, matkaptan tut testereden çık aklına gelen herşey...evim aynen hırdavat dükkanı gibi...:)
ama eşin elinden böyle şeyler gelmesi çok iyi bişey..evde ufacık bi arıza için servis çağırmak istemezdim :) böyle iyi oluyor...:1:

yeni gördüm caım görür görmezde yazdım akşam misafirim vardı giremedim kk ya
ben aynayı çıkartacağım asmıyacağım bir daha
ama arkasında iki uuzn tahta var o kesilecek sadece 10 dk da biter de

o zaman sizinki kolay iş canım, dekupaj testereye falan gerek yok...direk kesilip çıkarılır ohalde...
bizimki baya meşakkatli oldu, kesmesi zaten bir saat sürdü, kenar bantını yapıştırmak falan...
hepsinden çok oval bir aynayı duvara orantılı asmak çok zor oldu...baya uğraştık ama değdi...girip çıktıkça bakıyorum çok hoşuma gidiyor sanki oda ferahlamış gibi oldu..hantallıktan kurtuldum...

slm kızlar konsol aynamı nezamandır kestirmek ve hantql halinden kurtarmak istiyordum, hem bu şekilde daha şık olacağı kanatindeydim ve sanırım dediğim gibi de oldu ne dersiniz..biraz uğraştık eşimle ama sonunda bitti sıcağı sıcağına paylaşıyorum...sağolsun eşim yaptı dekupaj testere ile önce kesti, sonra kenar bantlarını ütü ile yapıştırdı allah razı olsun :) özellikle kadis canım senin için paylaşıcam diye söz vermiştim.. :) işte yeni ve eski hali.....

Eki Görüntüle 602892 Eki Görüntüle 602891

guzel görünüyor.ancak kenarların görüntüsü nasıl kesildiği çok mu belle.cila ile rutuş yapıldı mı?

gazelcim bence çok daha güzel olmuş!
güle güle kullanın!
benim adamın bu konulardaki beceriksizliğinden sonra -yeni yeni raf falan yapmaya başladı:1:- ağzım açık kaldım bakarken :9:

Back
X