• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konservatuvara girmek istiyorum! yardım lütfen!!!

gmze__

[imkan'sızım]
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
256
0
26
Ankara
Kızlar Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümüne girmek istiyorum bu hafta başvuruları var ama aynı üniversitenin antropoloji bölümünü de çok istiyorum. Tiyatro bölümüne başvurup aynı zamanda da tercihlerimi yapabilir miyim? Tiyatro sınavlarını geçemessem açıkta kalmak istemiyorum. İkisi de aynı zamanda oluyor mu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..

yetenek sınavları tercihlerden bağımsızdır diye biliyorum bende mimar sinan ve marmaraya yetenek sınavlarına giricem lakin aynı zamandada tercih yapıcam etki olmuyo olumsuz yönde yapabilirsin, bu konuyuda ayrıca üniversitenin yetenek sınavları için oluşturulan kılavuzunda bularbilirsin bence başarılar şimdiden:34:

yetenek sınavları tercihlerden bağımsızdır diye biliyorum bende mimar sinan ve marmaraya yetenek sınavlarına giricem lakin aynı zamandada tercih yapıcam etki olmuyo olumsuz yönde yapabilirsin, bu konuyuda ayrıca üniversitenin yetenek sınavları için oluşturulan kılavuzunda bularbilirsin bence başarılar şimdiden:34:

teşekkür ederim cevabın için ama hala tam emin değilim ben ya bi kaç kişinin yorumlarını okumuştum bir yılımı kaybettim diyenler oluyor anlamadm bişi olursa bir yılım boşa gidicek kararsızım :50:

tercih hakkını kullan kesinlikle bunun yanında yetenek hakkını kullan emin ol açıkta kalmassın tercihlerde yerleşirsen yetenek sınavın için bir engel teşkil etmez sadece birine kayıt yaptırırsın olur biter kullan tercih hakkını

tercih hakkını kullan kesinlikle bunun yanında yetenek hakkını kullan emin ol açıkta kalmassın tercihlerde yerleşirsen yetenek sınavın için bir engel teşkil etmez sadece birine kayıt yaptırırsın olur biter kullan tercih hakkını

teşekkürler cevabın için canım düşüncem

Back