balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.247 5.364 27 Mayıs 2015 Konu Sahibi D U R U #21 teoman, şebnem ferah, gece yolcuları, duman, mor ve ötesi, kıraç, emre aydın, özlem tekin, badem, hayko cepkin, hende yener, rahmetli murat göğebakan , feridun düzağaç... şimdilik bunlar geldi aklıma :)
teoman, şebnem ferah, gece yolcuları, duman, mor ve ötesi, kıraç, emre aydın, özlem tekin, badem, hayko cepkin, hende yener, rahmetli murat göğebakan , feridun düzağaç... şimdilik bunlar geldi aklıma :)
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.691 26.453 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi D U R U #22 14 kere Teoman, Multitap, Selçuk Sami Cingi (Queen performansı), Athena, Sertab Erener, Ayna, Kıraç... ay hatırlamıyorum resmen diğerlerini : ( Amy Winehouse'un tribute konserine gitmiştim sayılır mı, çakma Amy Bar/kulüp performansları sayılırsa Emre Altuğ ve Altay'ı da ekleyebilirim. Altay'ın kulüp performansını çok severim.
14 kere Teoman, Multitap, Selçuk Sami Cingi (Queen performansı), Athena, Sertab Erener, Ayna, Kıraç... ay hatırlamıyorum resmen diğerlerini : ( Amy Winehouse'un tribute konserine gitmiştim sayılır mı, çakma Amy Bar/kulüp performansları sayılırsa Emre Altuğ ve Altay'ı da ekleyebilirim. Altay'ın kulüp performansını çok severim.
lakeoftears Omnesvulnerantultimanecat Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 5.104 1.972 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi D U R U #23 Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi. veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda)
Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi. veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda)
lorus umutsuz Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 323 302 37 11 Aralık 2015 Konu Sahibi D U R U #24 lakeoftears .!.: Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi. veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda) Genişletmek için tıkla... wawaw Elif Çağlar in en son konserine gitmiştim. seninkilere ben RHCP ekleyeceğim...
lakeoftears .!.: Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi. veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda) Genişletmek için tıkla... wawaw Elif Çağlar in en son konserine gitmiştim. seninkilere ben RHCP ekleyeceğim...
S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.280 1.907 7 Ekim 2016 Konu Sahibi D U R U #25 yerli, yabancı sayamayacağım kadar çok konsere gittim, her sene kaçırmadan da tarkan'a giderim. sanırım daha iyisini görmedim
yerli, yabancı sayamayacağım kadar çok konsere gittim, her sene kaçırmadan da tarkan'a giderim. sanırım daha iyisini görmedim
S Sssssssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2016 96 72 38 21 Ekim 2016 Konu Sahibi D U R U #26 S sparkly tarkan konserine gidenler çok beğeniyor sizde onlardan birisiniz
S sparkly Guru Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 1.280 1.907 23 Ekim 2016 Konu Sahibi D U R U #27 Sseroo1 .!.: S sparkly tarkan konserine gidenler çok beğeniyor sizde onlardan birisiniz Genişletmek için tıkla... kesinlikle. sahneye çok yakışan biri, enerjisi, sesi her şeyiyle dört dörtlük. gitmediyseniz fırsat bulunca gitmenizi tavsiye ederim :)
Sseroo1 .!.: S sparkly tarkan konserine gidenler çok beğeniyor sizde onlardan birisiniz Genişletmek için tıkla... kesinlikle. sahneye çok yakışan biri, enerjisi, sesi her şeyiyle dört dörtlük. gitmediyseniz fırsat bulunca gitmenizi tavsiye ederim :)
S Sssssssss Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2016 96 72 38 30 Ekim 2016 Konu Sahibi D U R U #28 S sparkly yaza artik kismetse Harbiye açıkhavada Teşekkürler