Konserine gittiğiniz sanatçılar ?

teoman, şebnem ferah, gece yolcuları, duman, mor ve ötesi, kıraç, emre aydın, özlem tekin, badem, hayko cepkin, hende yener, rahmetli murat göğebakan , feridun düzağaç... şimdilik bunlar geldi aklıma :)

14 kere Teoman, Multitap, Selçuk Sami Cingi (Queen performansı), Athena, Sertab Erener, Ayna, Kıraç... ay hatırlamıyorum resmen diğerlerini : ( Amy Winehouse'un tribute konserine gitmiştim sayılır mı, çakma Amy

Bar/kulüp performansları sayılırsa Emre Altuğ ve Altay'ı da ekleyebilirim. Altay'ın kulüp performansını çok severim.

Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi.
veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda)

Metallica, opeth, amorphis, evanescence,within temptation, iced earth,bon jovi benim için unutulmayacak konserlerdi.
veee yarııınnnn korpiklaaaniiii!!!!! (sonunda)

wawaw Elif Çağlar in en son konserine gitmiştim. seninkilere ben RHCP ekleyeceğim...

yerli, yabancı sayamayacağım kadar çok konsere gittim, her sene kaçırmadan da tarkan'a giderim. sanırım daha iyisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…