• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konsantre olamama ve sevdiklerini kaybetme korkusu.

elfidaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
481
3
96
Amasya
aslında bundan üç ay öncesine kadar bu durum hiçte etkilemiyordu beni ama 3 aydır klavye çalışmaya başladım katiplik sınavı için ve farkettim ki bende ciddi konsatre problemim var okuduğum metne yazacaklarıma asla konsantre olamıyorum konsantre olsam çok daha hızlı yazabilcem biliyorum ama yok asla olamıyorum bunun için önerilerinize ihtiyacım var ve bundan daha önemli bir problemimde sevdiğim insanları kaybetme korkusu var sürekli ya anneme bişey olursa ya babama bişey olursa çocuklarıma vs...ve son zamanlarda bu takıntım la savaşamaz duruma geldim önceden sadece geceleri olurdu bu şimdi her an herdeyse bu konuda da önerilerinize ihtiyacım var çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacım var:5:

aslında bundan üç ay öncesine kadar bu durum hiçte etkilemiyordu beni ama 3 aydır klavye çalışmaya başladım katiplik sınavı için ve farkettim ki bende ciddi konsatre problemim var okuduğum metne yazacaklarıma asla konsantre olamıyorum konsantre olsam çok daha hızlı yazabilcem biliyorum ama yok asla olamıyorum bunun için önerilerinize ihtiyacım var ve bundan daha önemli bir problemimde sevdiğim insanları kaybetme korkusu var sürekli ya anneme bişey olursa ya babama bişey olursa çocuklarıma vs...ve son zamanlarda bu takıntım la savaşamaz duruma geldim önceden sadece geceleri olurdu bu şimdi her an herdeyse bu konuda da önerilerinize ihtiyacım var çok mutsuzum ve yardıma ihtiyacım var:5:

Bendede oldu aileme birşey olacak mı korkusu hep olur bu aralar çok yoğun yaşıyorum bunu bir felaket başıma gelcekmiş gibi düşünerek...Önceden olmadığı gibi biliyorum gene olmayacak birşey ama içimi yiyip bitiren lanet korkudan sıkıldım...Çoğu şey elimizde de gene insan uzman yardımına ihtiyaç duyuyor...Psikoloğa gittim yetmiyor kafada bitiyor 2 sene önce kullandığım gibi antidepresana başlıyacağım sanırım bence sizde çok yoğun yaşıyorsanız Psikiyatriden randevu alın ben öyle yaptım yarın gideceğim..İlacın yanında terapi ve kendini toparlama daha çok işe yarar..Konsantre güçlüğünüz hakkında yorum yapamıycam çünkü bende bu sıralarki endişelerimden günlük yaşantıma konsantre olamıyorum :) Mutlu günler dilerim umarım çözülür sıkıntınız

B 12 vitamin eksikliğin var o kadar çok yaygın ki doktnra git test yaptır

Bir psikiyatr ile görüşün.

kendimi bildim bileli var bu bende ama bu aralar resmen hortladı ve her an elim yüreğimde geziyorum doktara gitmek istemiyorum açıkçası ne anlatacağımı bile bilmiyorum daha önce gitmiştim ve bildiklerimi bir kez de doktordan dinledim hiç işime yaramadı açıkçası terapi...bilemiyorum ama bunu geçirmiş ve atlatmış birinin fikirlerine ihtiyacım var saolun arkadaşlar verdiginiz cvpler için

Back