• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konfeksiyon işi ütücü ya da kalite kontrol bilgisi olanlar bakabilir mi

Merhaba hanımlar uzun bir iş arama süreci sonunda maalesef bulamadım bu arada kpss girdim alım şabutta olacak oda sıra gelir mi kadro olur mu bilmem.
Bulunduğum şehir küçük bir yer bugun görüşme için gittim konfeksiyon da ütücü ya da iplik vb temizleme işi ama netleşmedi hangisi olduğu lisans mezunuyum bu sektör ortamı uygun olır mu benim için bilmiyorum ama başka da iş şansım yok çalışanlar hangisini önerir ütücü zor geldi bana tek acantajı h.sonu evde olmam yine ders çalışmaya başlayacagım bir yandan da
Sıcağa dayanamıyorsan ütü zordur yüksek buhar var ortamda ama kalite kontrol en rahat iştir her gelen işi şef gösterir buralara bakın der örneğin pantolon sadece paça fermuar bel birde ağına bakarsınız rahat rahat biter iş her gelen üründe ayrı sadece ip kesme gibi düşünme iki çay molası bir öğle yemeğin var zaten artı olarak konfeksiyona öyle izinsiz gitmezsen bir gününe karşılık iki günlüğünü keserler bilgin olsun

Kalite kontrol kendileri dediler olur diye ben o birimi istesem iyi olır ozaman evet beni en çok ortamı düşündürüyor kimseyi küçümsemek değil niyetim işimi yapıp gelirim ben o sıkıntı değildw ortam çok önemli boşuna gir çık yapmak da istemiyorum
Tekstilde para mesai ile kazaniliyor. Mallari zamaninda genellikle yetistiremezler ve mesaiye kalinir. Mesaiden bahsettiler mi? Zaten hemen sgk girisi yapmazlar yinede bi gidip görün

Yok sgk girişi için bayağı evrak istediler teslim için .mesaiden bahsettiler haftada 2 akşam olacakmış ütü istemediğimi bugun gidince söylecegim ama iş olarak başka seçeneğim şuan için yok inşllah atamam olur da kendi mesleğimi yapabilirim

Back
X