Konfeksiyon işi ütücü ya da kalite kontrol bilgisi olanlar bakabilir mi

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar uzun bir iş arama süreci sonunda maalesef bulamadım bu arada kpss girdim alım şabutta olacak oda sıra gelir mi kadro olur mu bilmem.
Bulunduğum şehir küçük bir yer bugun görüşme için gittim konfeksiyon da ütücü ya da iplik vb temizleme işi ama netleşmedi hangisi olduğu lisans mezunuyum bu sektör ortamı uygun olır mu benim için bilmiyorum ama başka da iş şansım yok çalışanlar hangisini önerir ütücü zor geldi bana tek acantajı h.sonu evde olmam yine ders çalışmaya başlayacagım bir yandan da

Konfeksiyon işi başlı başına çok zor, hele de hiç bir bilginiz yoksa canınıza okurlar... Şu zamana kadar konfeksiyonda çalışan arkadaşımdan duyduğum tek memnuniyet sözü " kalıp kesimi"...

Konfeksiyon işi zor ben 1 hafta dayanabildim çalıştığım yerde yaslisindan gencine kadın erkek hepsi lagvali tiplerdi hiç rahat edemedim yani benim calistigim yerde öyleydi seviyesiz insanlar vardı. Mecbursan gir ama yok değilsen biraz daha düşün ben 150 kişilik bir yerde çalışmıştım.

Ben tesktilde calisiyorun muhasebede. Utuculer genelde erkek oluyor, daha dayaniklilar. İplik temizleme yapabilrsiniz. Kalite kontrolde deneyim ariyorlar maalesef.

Kalite kontrol kendileri dediler olur diye ben o birimi istesem iyi olır ozaman evet beni en çok ortamı düşündürüyor kimseyi küçümsemek değil niyetim işimi yapıp gelirim ben o sıkıntı değildw ortam çok önemli boşuna gir çık yapmak da istemiyorum

Kalıte kontrlde kolay olur ama bütün gün ayakta olursun.yorulursun.
Ama ben hem calısıp hemde sınava hazırlanman taraftarıym.çağrı merkezlerne başvurablrsn daha kolay tekstle göre

Utuyu aklından bile geçirme .Tekstil sektöründeyim. Kalite kontrol de iş yerine bağlı sandalye de olabilir ayakta da .ama her ikisi de zor. İllaki tercih etmem lazım birini dersen kalite kontrol iplik temizleme vs seç. Ama tekstil yerine market avm gibi yerlere gitsen part time hem harcligin çıkar hem daha az yorulursun ders calismaya da vaktin kalır

Market sektörü daha zor gibi geldi hem reyon hem kasa ya bakılıyor bildiğim kadarıyla çağrı merkezi şaansım yok artık maalesf birkez girip çıktım çok pişman oldum en yakın şartlar burası saat ve 5 gun çalışma olarak ayakta durmak bencede sıkıntı gibi duruyor ama daha iyi bir yerde bulamadım küçük şehir zor

Tekstil zor ama hangi iş kolay ki ? Denemekten zarar gelmez iplik temizlemeden baslayin bir bakalım. Bende moda tasarim mezunuyum is degistirmek istedim kaldim ortada oyle şimdi sacma sapan bi iş yapiyorum :) Allah hepimize kolaylık güç versin..

tecrubesizler genelde temizlemeyle baslar..ütü zor hemde tecrübe gerekir. temizlemenin ucreti az olur ama daha rahattir. ucretli ogretmenlik hakkinda bilginiz var mi. onu da yapabilirsiniz

Ücretli öğretmenlik çıkmıyor branşım ve torpil çok etkili artık kalıcı bir iş de istiyprum her yıl ücretli bekleyip boşta kaldım evet şimdi bana evrak hazırla dediler ama görüştüğüm kişi ütüyle ipli temizleme arasında kaldı yarın arayıp sorsam mı son ana kadar karar veremedi eğer ütüyse gözüm korktu zaten ütüyü evde bile yapmam adam evraklarda sağlık raporı masraflı boşa hazırlamasam mı

Kalite kontrolden kastınız ne acaba bana iplik temizleme falan dediler ama lisans mezunu çalışanımız yok dedi kendi alanında bulamadın mı iş dedi

Benim bildiğim ihracat yapan firmalarda çalışan tanıdıklar

İşletme vs mezunu bayağı yaşları ve tecrübeleri de var

Hatta evini su basmıştı acil izin istemişti de yarım gün alabilmişti sensiz iş yürümez diye

O deyatlı bir iş demek ki bu daha ziyade iğlik kumaş kalıntısı varsa alınsın ben zaten lisans değil önlisans mezuniyetimi söyledim yoksa bu işi de vermezlerdi lisan oljnca hemen atanacaksın işi bırakacakson gözüyle bakılıyor nerde..

Oooo aklin varsa utuye gecme iki kez yazin utunun buharindan dusup kendimdem gectimi bilirim

Illaki kalite kontrol,iplik temizleme utumu olmak zorunda.ben ön esleme yapiyodum oda zordu sayililar cunku arada kafan karisiyor yada sana karisik gonderiyolar isin yoksa duzelt onlari .cevirme makinasi yada testere var onlar daha kolay ve basit kabul ediyolarda onu yap

İki bölümde ihtiyaç var dediler başka seçenek sunmadılar

İnspektör senin dediğin. Koliye girmeden ya da teslim etmeden final kontrolü yapıyor. Sertifikalı falan iş hatta.
Konu sahibinin dediği ütüden önce üründe dikiş atlaması var mı, iplik kalmış mı vs var mı kontrolü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…