- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Kalite kontrolden kastınız ne acaba bana iplik temizleme falan dediler ama lisans mezunu çalışanımız yok dedi kendi alanında bulamadın mı iş dediKalite kontrolde lisans mezunları çalışıyor buralarda
Kalite kontrolden kastınız ne acaba bana iplik temizleme falan dediler ama lisans mezunu çalışanımız yok dedi kendi alanında bulamadın mı iş dedi
Merhaba hanımlar uzun bir iş arama süreci sonunda maalesef bulamadım bu arada kpss girdim alım şabutta olacak oda sıra gelir mi kadro olur mu bilmem.
Bulunduğum şehir küçük bir yer bugun görüşme için gittim konfeksiyon da ütücü ya da iplik vb temizleme işi ama netleşmedi hangisi olduğu lisans mezunuyum bu sektör ortamı uygun olır mu benim için bilmiyorum ama başka da iş şansım yok çalışanlar hangisini önerir ütücü zor geldi bana tek acantajı h.sonu evde olmam yine ders çalışmaya başlayacagım bir yandan da
Illaki kalite kontrol,iplik temizleme utumu olmak zorunda.ben ön esleme yapiyodum oda zordu sayililar cunku arada kafan karisiyor yada sana karisik gonderiyolar isin yoksa duzelt onlari .cevirme makinasi yada testere var onlar daha kolay ve basit kabul ediyolarda onu yapMerhaba hanımlar uzun bir iş arama süreci sonunda maalesef bulamadım bu arada kpss girdim alım şabutta olacak oda sıra gelir mi kadro olur mu bilmem.
Bulunduğum şehir küçük bir yer bugun görüşme için gittim konfeksiyon da ütücü ya da iplik vb temizleme işi ama netleşmedi hangisi olduğu lisans mezunuyum bu sektör ortamı uygun olır mu benim için bilmiyorum ama başka da iş şansım yok çalışanlar hangisini önerir ütücü zor geldi bana tek acantajı h.sonu evde olmam yine ders çalışmaya başlayacagım bir yandan da
İki bölümde ihtiyaç var dediler başka seçenek sunmadılarIllaki kalite kontrol,iplik temizleme utumu olmak zorunda.ben ön esleme yapiyodum oda zordu sayililar cunku arada kafan karisiyor yada sana karisik gonderiyolar isin yoksa duzelt onlari .cevirme makinasi yada testere var onlar daha kolay ve basit kabul ediyolarda onu yap
Benim bildiğim ihracat yapan firmalarda çalışan tanıdıklar
İşletme vs mezunu bayağı yaşları ve tecrübeleri de var
Hatta evini su basmıştı acil izin istemişti de yarım gün alabilmişti sensiz iş yürümez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?