- 14 Ağustos 2024
- 70
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi baharaksami
-
Cevap verecek yok muErkek arkadaşım kondom takmadan önce penisinin ucunda zevk suyu oldugunu söyledi daha sonra peçeteyle SiLDi zevk suyunu. Daha sonra ben kendim kondomu taktim. içime bosalmadi, kondom da delik degildi su doldurup kontrol ettim. Simdi kizlar bu kondomu takmadan önce olan zevk suyu benim kafami karistirdi kondomu ben takarken elimle penisine dokundum sonrasinda kondomu da tutarak vajinama da yerlestirdim penisi. Yani elimde bi sey varsa zevk suyu vs. Kondoma dokundigum için vajinama da bulaşmış olabilir. Ya da erkek arkadaşım penisindeki zevk suyunu silerken elinde kalmış olabilir ve kondomun üstüne de bulaşmış olabilir diye düşünüyorum. Bu durumda hamilelik oluşabilir mi tedirgin oldum. Lütfen cevaplar mısınız bilmediğimden soruyorum
Sizce bir risk var mi.
Çok dikkat ettim aslında ama okb var bende o yüzden bu kadar takıyorum kusura bakmayın, daha reglime 2 hafta var ama her ağrıyı hamileliğe yoruyorumDaha ne cevabı arıyon yok demişler ya
Göze alamıyosan daha dikkatli olmalısın çünkü zevk suyundan gebe kalınabilir bu gerçek
Bak yukarda mesajımı düzenledim kondomu doğru kullanmaya dikkat edin zor olsada imkansız değil regline iki hafta varsa daha ancak yumurtlamadasındır yani o ilişkiden kalmamışsınıdr ama sonra olduysa bilememÇok dikkat ettim aslında ama okb var bende o yüzden bu kadar takıyorum kusura bakmayın, daha reglime 2 hafta var ama her ağrıyı hamileliğe yoruyorum
Hamilelik riski yok da anksiyete riski görüyorum benErkek arkadaşım kondom takmadan önce penisinin ucunda zevk suyu oldugunu söyledi daha sonra peçeteyle SiLDi zevk suyunu. Daha sonra ben kendim kondomu taktim. içime bosalmadi, kondom da delik degildi su doldurup kontrol ettim. Simdi kizlar bu kondomu takmadan önce olan zevk suyu benim kafami karistirdi kondomu ben takarken elimle penisine dokundum sonrasinda kondomu da tutarak vajinama da yerlestirdim penisi. Yani elimde bi sey varsa zevk suyu vs. Kondoma dokundigum için vajinama da bulaşmış olabilir. Ya da erkek arkadaşım penisindeki zevk suyunu silerken elinde kalmış olabilir ve kondomun üstüne de bulaşmış olabilir diye düşünüyorum. Bu durumda hamilelik oluşabilir mi tedirgin oldum. Lütfen cevaplar mısınız bilmediğimden soruyorum
Sizce bir risk var mi.
Böyle bir ihtimalle hamile kalirsan doğan çocuk seçilmiş kişi olur.Erkek arkadaşım kondom takmadan önce penisinin ucunda zevk suyu oldugunu söyledi daha sonra peçeteyle SiLDi zevk suyunu. Daha sonra ben kendim kondomu taktim. içime bosalmadi, kondom da delik degildi su doldurup kontrol ettim. Simdi kizlar bu kondomu takmadan önce olan zevk suyu benim kafami karistirdi kondomu ben takarken elimle penisine dokundum sonrasinda kondomu da tutarak vajinama da yerlestirdim penisi. Yani elimde bi sey varsa zevk suyu vs. Kondoma dokundigum için vajinama da bulaşmış olabilir. Ya da erkek arkadaşım penisindeki zevk suyunu silerken elinde kalmış olabilir ve kondomun üstüne de bulaşmış olabilir diye düşünüyorum. Bu durumda hamilelik oluşabilir mi tedirgin oldum. Lütfen cevaplar mısınız bilmediğimden soruyorum
Sizce bir risk var mi.
Baska bir platformda bu soruyu sormuştum çoğu kişi ihtimal var diyor, bir de kasıklarımın ağrıdığı gün muhtemelen yumurtlama günümdü (ilişkiden bir hafta sonra) akıntının içinde tırnak ucu kadar kırmızılık gördüm. Daha da gerildim i. Regl olsan bile ihtimal kalkmayabilir diyorlarErkek arkadaşım kondom takmadan önce penisinin ucunda zevk suyu oldugunu söyledi daha sonra peçeteyle SiLDi zevk suyunu. Daha sonra ben kendim kondomu taktim. içime bosalmadi, kondom da delik degildi su doldurup kontrol ettim. Simdi kizlar bu kondomu takmadan önce olan zevk suyu benim kafami karistirdi kondomu ben takarken elimle penisine dokundum sonrasinda kondomu da tutarak vajinama da yerlestirdim penisi. Yani elimde bi sey varsa zevk suyu vs. Kondoma dokundigum için vajinama da bulaşmış olabilir. Ya da erkek arkadaşım penisindeki zevk suyunu silerken elinde kalmış olabilir ve kondomun üstüne de bulaşmış olabilir diye düşünüyorum. Bu durumda hamilelik oluşabilir mi tedirgin oldum. Lütfen cevaplar mısınız bilmediğimden soruyorum
Sizce bir risk var mi.
Bu durum için yorum yapabilecek var mııBaska bir platformda bu soruyu sormuştum çoğu kişi ihtimal var diyor, bir de kasıklarımın ağrıdığı gün muhtemelen yumurtlama günümdü (ilişkiden bir hafta sonra) akıntının içinde tırnak ucu kadar kırmızılık gördüm. Daha da gerildim i. Regl olsan bile ihtimal kalkmayabilir diyorlar
Ortalık karıştırmak korkutmak dalga geçmek isteyen tipler onlarBaska bir platformda bu soruyu sormuştum çoğu kişi ihtimal var diyor, bir de kasıklarımın ağrıdığı gün muhtemelen yumurtlama günümdü (ilişkiden bir hafta sonra) akıntının içinde tırnak ucu kadar kırmızılık gördüm. Daha da gerildim i. Regl olsan bile ihtimal kalkmayabilir diyorlar
Regl olursam her zamanki gibi daha fazla şüphelenmeme gerek yok dimi?Ortalık karıştırmak korkutmak dalga geçmek isteyen tipler onlar
Hayır gerek yokRegl olursam her zamanki gibi daha fazla şüphelenmeme gerek yok dimi?
Dalga geçmişler seninleBaska bir platformda bu soruyu sormuştum çoğu kişi ihtimal var diyor, bir de kasıklarımın ağrıdığı gün muhtemelen yumurtlama günümdü (ilişkiden bir hafta sonra) akıntının içinde tırnak ucu kadar kırmızılık gördüm. Daha da gerildim i. Regl olsan bile ihtimal kalkmayabilir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?