• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kondom ve ella sonrası hamilelik mümkün mü?

gizlikalsin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
2
0
1
25
merhaba erkek arkadaşımla ilişkiye girdik adet dönemimin son günleri 5. 6. günü falandı ve çok az kan geliyordu bunu sorun etmedik o gün kondom ile ilişkiye girdik ve içimdeyken kondomla boşalmadı dışarı çıkarıp boşaldı. ilişkiden 3 saat sonra ella kullandık her hangi bir gebelik durumu var mıdır lütfen yardım edin

Ella nın içindeki kağıdı okuyup oğrenebılırsınız orda kaç güne kadar etki ettiği yazıyor.

Doğum kontrol hapları da keza öyle %100 çalışmaz. Gebelık olmaması ıcın çift taraflı korunma gerekli

Kusura bakmayın ama Bu sorduğunuz soru bana biraz komik geldi. Hem içeri boşalma yok hem prezervatif var hem de ella içilmiş. Bana ihtimal bile yok gibi geliyor. Boşuna kuruntu yapmayın.

72 saat yazıyordu fakat korkuyorum şanssızlık olur diye ihtimali var mı kondom ve ella ile birlikte içe boşalma olmadan
Hem.kondom hem ella hemde içe boşalma olmadan gebelik gerçekleşirse tebrik ederim zira ben senelerdir hiç korunmadan gebelik elde edemedim

Back