- 17 Ekim 2023
- 1.505
- 1.655
2 çocuk yeter diye düşünüyoruzCocuk dusunmuyorsaniz spiral dha korumalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 çocuk yeter diye düşünüyoruzCocuk dusunmuyorsaniz spiral dha korumalı
5 yıldır spiralle korunuyorum.duzenli kontrollerimi yaptigim için ekstra yöntem kullanmıyorum, kafam rahat. Ten tene kesintisiz devam ediyor, üzülen yok.Hangisi daha korunaklı sizce
Kim dedi bunuama şunu söyleyeyim spiral rahimde zarara sebep olabilir. yani sonradan tekrar cocuk istediğinizde sorun yaşanabilir. riski biraz yüksek. en azından prezervatifte bir risk yok. o yüzden sanırım ben onu secerdim.
Hangisi daha korunaklı sizce
doktor? hatta bu yüzden türkiyede hiç cocugu olmayan kadınlara spiral takılması yasak. doğurganlığı düsürdüğü için.Kim dedi bunu
Dogum yapmadığı halde spiral taktıran arkadaşım var. Çevremde spiralle korunan o kadar insan var -en basiti teyzem 15 yıldir kullaniyor- hiç birinin doktoru böyle bir ihtimali dahi söylemedi. İlk defa duyuyorum bunu. Spirallin kayması sonucu farkına varmayip hamile kalan onlarca insan var. Yengem spirali çocuk istediği dönem cikariyor ,doğumdan sonra takıyor.doktor? hatta bu yüzden türkiyede hiç cocugu olmayan kadınlara spiral takılması yasak. doğurganlığı düsürdüğü için.
Yasak var mı bilmiyorum ama öyle söylüyorlar gerçekten pek yanaşmıyorlar.ama ısrar edersem ne olurdu bilmem.o tarz bilgiler var yani.Dogum yapmadığı halde spiral taktıran arkadaşım var. Çevremde spiralle korunan o kadar insan var -en basiti teyzem 15 yıldir kullaniyor- hiç birinin doktoru böyle bir ihtimali dahi söylemedi. İlk defa duyuyorum bunu. Spirallin kayması sonucu farkına varmayip hamile kalan onlarca insan var. Yengem spirali çocuk istediği dönem cikariyor ,doğumdan sonra takıyor.
arkadasim yurt dısında taktırdığı spirali çıkarmak için benim kadın doğumcuma birlikte gittiğimizde doktorum verdi bize de bu bilgiyi. hatta çıkardıktan sonra da rahmini detaylı inceledi bir sorun var mı diye.Dogum yapmadığı halde spiral taktıran arkadaşım var. Çevremde spiralle korunan o kadar insan var -en basiti teyzem 15 yıldir kullaniyor- hiç birinin doktoru böyle bir ihtimali dahi söylemedi. İlk defa duyuyorum bunu. Spirallin kayması sonucu farkına varmayip hamile kalan onlarca insan var. Yengem spirali çocuk istediği dönem cikariyor ,doğumdan sonra takıyor.
O kadar haklı bir yorum kiHep kadınlar hep kadınlar, kocalar gitsin tüplerini bağlatsın. Niye sadece kadınlar isyan ettim aaaaa erkeklerin de doğum kontrol yöntemi var
Kadın doğursun kadın hap içsin kadın spiral taksın soluna hormon iğnesi bilmem ne
haftada 2 kutumu kullanıyorsunuzki bütçenizi zorluyor:)Benim 2 kızım va bende spiral taktirmayi düşünüyorum prezervatif pahalıya gelmeye başladı riski de var
haftada 2 kutumu kullanıyorsunuzki bütçenizi zorluyor:)
yahu sizin sayınızdan banane, :)) yani anlatımınızdan o sonuç çıktığı için öyle yorumladım.
Sesli güldüm o kadar da değil ama sayıda vermem
Benim doktorumda emzirmen bitince gel rahim sağlığını florasını korumak için ilaç yazalım sonuçta içerde rahmin yapısına bir müdahale var dediDogum yapmadığı halde spiral taktıran arkadaşım var. Çevremde spiralle korunan o kadar insan var -en basiti teyzem 15 yıldir kullaniyor- hiç birinin doktoru böyle bir ihtimali dahi söylemedi. İlk defa duyuyorum bunu. Spirallin kayması sonucu farkına varmayip hamile kalan onlarca insan var. Yengem spirali çocuk istediği dönem cikariyor ,doğumdan sonra takıyor.
Senin rahmin hassastir belki. Bazilarin da tutmuyor düşüyor , kayıyor...Benim doktorumda emzirmen bitince gel rahim sağlığını florasını korumak için ilaç yazalım sonuçta içerde rahmin yapısına bir müdahale var dedi
Bana özel konuşmadı devlet doktoru spirali taktı ve öyle söyledi saydığınız ihtimaller herkes için varSenin rahmin hassastir belki. Bazilarin da tutmuyor düşüyor , kayıyor...