- 8 Aralık 2009
- 39
- 4
-
- Konu Sahibi SekizinciHarika
bende eliptik bisilet kullananlardanım ben en düşük seviyede günde 30 dk aç karınla çalışıyorum.inanılmaz terletiyor ve zamanla bacak kalça ve kollar sıkılaşıyor.ama bir ipucu vereyim size kolla için aletin kollarına biraz gücünüzü vermek lazım.ayda birazda yemize dikkat ederek rahatlıkla 5 kilo verebilirsiniz.zamanla kas dokusuda artacağı için vucüdun yakacağı kalori miktarıda artıyor yani motbolizmanız hızlanıyor
mrb arkadaşlar bende yeni aldım bisikleti ama göbek te de faydası oluyor mu bu bisikletin bana da bir yardım ederse kulananlar çok mutlu olca
bisiklette öne dogru eğilerek kullanırsanız ve bu arada karın kaslarınızı içe çekmeye çalışırsanız istediğinizi elde edersiniz. zaten bir süre sonra karın bölgenizde yorulma hissedeceksinizdir. sPOR HOCASININ tavsiyesi idi.
arkadaşlar bende aldım kondisyon bisikleti yaklaşık 1,5 hafta oldu zaten konuda açtım ama pek ilgilenen olmamış neyse ben günde 1 saat falan biniyorum hızım 33 -31 arası değişiyo ama bendemi bir gariplik var bisikjlettemi anlayamadım çünkü ben 1 saatte yaklaşık 1000 kalori yakıyorum bir yerde okumuştum bisikletle normal hızda yarım saatte 260-300 kal.yakılır diye ben biraz hızlı çeviriyorum ve 1000 oluyo bazı arkadaşlar 20 dk.100kalori 45 dk .200 kalori falan yazmışlar çok az deilmi ya yoksa bendemi bir gariplik var lütfen cevaplayııın:26:
eliptiği ayakta kullanabildiğin için koşoyor hissi veriyor daha çok efor harcatıyor ve kalça kısmını daha çok çalıştırıyorArkadaşlar eliptik olanlarımı çok etkili diğer kondisyon bisikletinden alsak aynı etkiyi görür müyüz eliptik olanların diğerinden farkı kollar mı pek bilmiyorum yardımcı olur musunuzzzz:97:
Canım sen ne kadar süre kullandın?dUZENli kullanarak hem kilo verdim hemde bacaklarim sekillenip basenlerim inceldi, kesinlikle oneriyorum ...