Kas yapar doğrudur ama sizin amacınız zaten yağların yanması ve kasların çalışması, bu kas olayı sizi neden rahatsız ediyor? Hafif ayar uzun süre kullanımda kaslarınız şişmez, uzar...
Kas yapar değil kasları şişiriyor demek istedin sanırım, yoksa tabiiki kas yapacak sizin bunu kullanma amacınız yağları yakıp fitleşmek değilmi?
Çok yemekle kas yapılmaz,yağ yapılır... kas yoğunluğu sadece egzersizle artar yanlış yönlendirme yapmayalım...
Zaten kilo verdirmez ki canım, sadece deri altındaki yağların yanacak ve sıkılaşacaksın, bununla birlikte rejimde yapmak gerek...
Aşırı yapınca değil aşırı yüklenince olur...O yüzden hafif başlayarak uzun süre yaparsanız kaslarınız uzun olur daha zayıf görünürsünüz ama sert ayarla yapıp kısa süre devam ederseniz kaslar şişer ve devasa görünürsünüz...
İyi ama hayatım seninkiler tam kulaktan dolma olmuş...Şimdi sana açıklamaya çalışacağım... senin yağ gördüğün yerlerin altında zaten halihazırda bir kas mevcut ama sen onu çalıştımadığın için üstü yağ bağlamış oluyor, düzenli egzersiz yapmaya başladığında kasa yapışık olan yağ kastan ayrılmaya ve erimeye başlıyor yani senin sandığın gibi yağlar kasa dönüşmüyor hayatım...Kas çalışmaya başladıktan sonra yağlar erimeye başlıyor, yani kaslarını çalıştırmakla basenlerinin erimesi paralel bir biçimde ilerliyor...Kaslarını güçlendirmek için yağlarının erimesini beklemiyorsun diğer bir deyişle...Spor yapmadan evvel ve bitirdikten sonra kesinlikle strech yapmak gerekli fakat bu senin kaslarının şişmemesini sağlamaz sadece kas ağrılarının oluşmasına ve sakatlanmanı engeller sadece...Daha evvelde yazdığım gibi sizin şiş görünmenize neden olan şey yanlış egzersiz yapmanız.Bir kez daha yazayım, az ağırlık sık tekrar ile kaslarınız uzar, çok ağırlık az tekrar ile kaslarınız şişer... Hepinizi sevgiyle öpüyorum...