kondisyon bisikleti kullanan varmı?

fhrye

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
653
332
meraba arkadaşlar konuyu buraya açmanın en uygun olacağını düşündüm ben yaklaşık 1.56 boyunda ve 57 kiloyum çook kilolu deilim ama malesef bütün kilolarım kalça ve basen bölgemde toplanmış durumda ve artık bundan kurtulmak istiyorum pantolon almaya denemeye korkar oldum çünkü çook kötü duruyo ,her gün spora gidenlere gıpta ediyorum ben yapamıyorum malesef ,iş güç birde oğlum var. bende düşümdüm taşındım ve kondisyon bisikleti almaya karar verdim ve dün akşam internetten sipariş ettim durumumuz çoook iyi olmadığı için çok pahalı bişey deil ama işimi görür diye düşünüyorum fakat kullanımı konusunda bir bilgim yok ve sizden yardım istiyorum:
1-günde kaç kez kullanmalıyım ve hangi saatler daha verimli olur
2-başlarken nekadar süre kullanmalıyım yani kaç dakika ve nasıl artırmalıyım
3-kullanan ve verim alan varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın benim içinde moral ve motivasyon olur
şimdiden hepinize çooook teşekkürler

Canım benimde evde bisikletim var hem kondüsyon bisikleti olarak hemde ayaktada 2 pozisyonda kullanabiliyosun. Doğrusu ben kullanmak konusunda ihmallik ettim. Ama düzenli kullanırsan tabiki verim alırsın mutlaka faydasını görürsün.

bisikletim geldiii bugün kullanmaya başladım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…