Saç Rengi ve Saç Boyama kömür kızılı

canım nasıl oldu saçın ben 53 loreal ateşli kahveye boyuyorum koyu oluyor sonra akıyor çünkü açtırmıştım saçımı ama koyu kızıl arıyorum saç rengi merak ettm baya? =)

canım nasıl oldu saçın ben 53 loreal ateşli kahveye boyuyorum koyu oluyor sonra akıyor çünkü açtırmıştım saçımı ama koyu kızıl arıyorum saç rengi merak ettm baya? =)

Benim öncesinde saçım bayağı açık bir kızıldı, bu boya biraz koyulaştırdı sadece. Ben de kutudaki resme bakınca siyaha yakın olur demiştim ama sadece tonunu koyulaştırdı. Yalnız diplerim biraz daha koyuydu, bu boyadan sonra onlar oldukça koyulaştı.

ne kadar oldu boyayalı kolay akıyor mu peki? çok başını aprıttım ama

ne kadar oldu boyayalı kolay akıyor mu peki? çok başını aprıttım ama

:) olur mu hiç? rica ederim. daha iki gün oldu henüz yıkamadım. ama akacak diye tahmin ediyorum çünkü benim saç öncesinde açık kızıl olduğundan ve bir önceki boya bile daha solmadan boyadığımdan bu kömür kızılını, akacaktır. pek yardımcı olamadım ama...

yok canım çok sağol ben de dünden önceki gün kaşlarımın rengini açtırdım artık rengim aksa bile öenmli değil diye düşünüyorum soluk durmasına da sirke ile çözüm buldum sen de yaparsın. =) durlama suyuna kat en son ama =)

Ben sirkeyi dediğin gibi kullanıyorum bazen ama kırıklar toparlansın diye. önerin için teşekkür ederim. bu arada saçımı yıkadım akşam, hatta öncesinde kırıklar için zeytinyağı sürmüştüm, saatlerce kaldı, sonra yıkadım. evet renk biraz açılmış, akmış ama fazla değil bence. neyse zaten benim saç olayım aştı artık- sarı,kızıl,syah hepsini denedim çok kısa sürede saç mahvoldu. artık bakımlarla toparlayıp siyaha boyayacağım en son. bu kömür kızılı sanırım hiç boyanmamış bir saçta çok güzel kızıl yansımalar verir diye düşünüyorum ama -hiç boyanmamış- kısmı bana artık bayağı uzak:)) umarım sen saçından memnunsundur.

benim de sırasıyla kızıl siyah sonra orjel ve kızıl akaju ardından şarap kızılı, istanbul viyole son üçtür köpük boyalardan 56 ateşli sıcak kahve hep loreal boyadım amonyaksız pek zarar vermedi bir de toparlayıcı maske aldım ben keratin içerikli o çok topladı yağlar da parlatıyor şampuana bephanten koyunca çok etki ediyor ama en çok o keratin maskesinden memnun kaldım t-shoptan almıştım canım sen de sorabilirsin markasını hatırlamıyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…