Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüylerim diken diken oldu okurken... Allah yardımcısı olsun... Kuzenimin kızı bir kaç sene önce düşmüştü balkondan ve maalesef ölmüştü. Üstelik kendisi yarı sakat bir halde hayatını tehlikeye atarak doğum yapmıştı. Geride bir oğlu kaldı. Başka da doğum yapamaz... Teyzemin kızı da uzun yıllar önce düşmüştü 2. kattan ve maalesef o da ölmüştü. Üstelik yanında büyük birisi vardı... Çok anlık olaylar bunlar... Saniyenin onda birinde gerçekleşiyor.. Allah korusun yavrularımızı. (amin)
Allah korusun en korktuğum şey işte o yüzden ben balkonu komple kapatmıştım camla.. ama tabi olucaga çare olmuyor. Allah ailesine çok sabırlar versin.Allah rahmet eylesin
çok üzüldüm çocuğa allah ailesine sabır versin
gerçekten zor bir durum benimde oğlum henüz 2 buçuk yaşındayken 3. kattan düşmüştü inanın ne çektiğimi bir ben bir allah biliyo allahıma şükürler olsunki sadece kafatasında kırıkla kurtuldu allahıma binlerce kez şükürlere ediyorum allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
icim acidi annesinede atamayiz sucu ... yarin bir gün herkezin basina gelebilir bir anlik olay rabbim peygamber sabri versin annesine babasina yakinlarina .... cok üzüldüm cok zor
Allahım dayanılası ne kadar büyük acı .Ailesinin başı saolsun
benim de komşumun 1 yaşında çocuğu düşmüştü 3.kattan hem de betonla hortum takılan demir arasındaki toprak zemine . esirgeyen Allah esirgiyo çocuk bi de kafa üstü düştü burnu bile kanamadı Allaha şükür.