Komumun ocuu balkondan dt:(

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Bugun sabah evde yoktum,oglene yakin iste saat 1 gibi eve geldim.ama evimize geldigimde polisler gordum.hayirdir insallah dedim....yukari cikmak icin asansoru bekliyordum ki,asansorden 2 kadin cikti ve "vah vah yazik olmus cocuga",o biri de "annesi nerdeymis" falan dedi.O an isin ne yerde oldugunu anladim.Ama kim oldugunu bilmedim,sonradan ogrendim ki,meger 4 yasinda ikiz kizlari olan komsummus.Cocuk 10cu kattan dusmus.Kanlar icindeydi.hastaneye goturduler ama ne fayda...Kardesi de titriyordu.Ablam ruzgarla gitti diyor...Allahim icim parcalandi.....cok uzuldum.Anneler,lutfen daha dikkatli olun dikkatli olmanizdan suphem yok ama yine de bu olay aklinizda olsun.

çok geçmiş olsun çok dikkat edelıim bende bugün kaybolan çocuklara çok üzüldüm inşallah bulunurlar ve iyileşirler

ne kadar dikkat de olsa bir anlık dalgınlık böyle kötü şeylere sebep oluyo malesef

geçen hafta benim arkadaşımın kızı da balkondan düştü, 2. kattan çok şükür burnu bile kanamadı

Allah sabır versin ailesine

çok geçmiş olsun canım.
geçen yılda benim bir tanıdığımın tek erkek evladı pencereden düşüp ölmüştü yavrucak.. 4 kız bir erkek çocuğu vardı...Ailesine sabırlar..

Off Allahım ne zordur yaşananlar...
Geçmiş olsun. Allahım o yavrumuzun mekanını cennet etsin inşallah.
Ailesinede sabırlar diliyorum, hiç kolay olmasa da......

Allah sabır versin ailesine çok üzücü
bizimde burda geçenlerde oldu aynı olay anneyi hapse attılar
hangi birini yansın yürekler çok acı Allah yavrularımız korusun

ayyyyyyyyy aldığım en kötü haber keşke girmeseydim tüyrerim diken diken oldu Allah sabır versin ailesine canım ya çok zor

Aman Yarabbim okur okumaz şok oldum, tüylerim diken diken oldu.
Yazık olmuş çocuga, Allah huzur içinde yatırsın
Allah ailesine sabır versin...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...(Amin)

cok acı ya........ öldümü acaba dıyecem....... ama 10. kat allah sabır versın aılesıne..........

Allah ailesine sabır versin..
anneler olarak 4 göz ,4 elle baksakta illaki olacak oldumu oluyo..
Rabbim kimseye evlat acısıyla sınamasın..

Allah sabır versin ailesine, yaz aylarında çok artıyor bu vakalar bizim burada da 5 ve 6 yaşlarında iki çocuk düştü bi tanesi öldü, çok dikkat etmek lazım, çocuklarımızı ne olursa olsun bi kaç saniyeliğine bile olsa balkonda asla yalnız bırakmamak lazım

Allah sabır versin canım ya çok acı bir durum Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.

ya bende 1,5 yasında ıken 9. kattan dusmusum burnum bıle kanamamıs..
mucıze bebek dıye gazetelere cıkmısım..
vallahı kader dıcem bıcılen omur bu dıcem..
allah sabır versın annesıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…