• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusu kızına cinsel istismarda bulundu

Umutsuz ev kadini

Hejarimin ve ahmedimin annesi eminimin sultaniyim.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
48
33
3
37
Arkadaşlar merhaba bugün gerçekten tuylerim urperdi komşusu kızına cinsel istismarda bulundu oda adamı öldürüyor çocuğun babasına müebbet verildi neyse ki adalet yerini buldu o adı yaratık mezara babada tahliye edildi yalnız böyle yaratıkları öldürmek inanın insanda hiç vicdan azabı duymaz.kanim dondu

Bu konuda eksik bir şey var
İnsanların adalete inancı yok artık sokak adaleti bir toplumun çöküşünü hazırlar
Adalet devlet tarafından sağlanır

Bu konuda eksik bir şey var
İnsanların adalete inancı yok artık sokak adaleti bir toplumun çöküşünü hazırlar
Adalet devlet tarafından sağlanır
Benim adalete inancım çok adam haklı olarak kızının o halini görüp yapmış ben o babanın yaptgni takdir ediyorum çünkü benimde kızım var düşünmesi bile ölüm ne demek bı pislik benim yavruma bunu yapicak ve o görüntüleri binanın kamerasında herkesle beraber bende izliycem Allah'ım kimseye bunu yasatmasin

Lütfen beni yanlış anlamayın ama bı anne olarak içim acıdı yoksa asla bı insanın ölümünü desteklemem ama böyle aşağılık yaratıkların dünyamızda yeri yok ve olmamali

Benim adalete inancım çok adam haklı olarak kızının o halini görüp yapmış ben o babanın yaptgni takdir ediyorum çünkü benimde kızım var düşünmesi bile ölüm ne demek bı pislik benim yavruma bunu yapicak ve o görüntüleri binanın kamerasında herkesle beraber bende izliycem Allah'ım kimseye bunu yasatmasin
Yaşatmasında yaşıyoruz
Dğn bir yurtta 12 çocuğa cinsel istismarda bulundular bu konuda adalete inancınız nedir
Adalet sokağa kalmamalı
Ceza almamasına bende sevindimde mesele o değil

Yaşatmasında yaşıyoruz
Dğn bir yurtta 12 çocuğa cinsel istismarda bulundular bu konuda adalete inancınız nedir
Adalet sokağa kalmamalı
Ceza almamasına bende sevindimde mesele o değil
Kesinlikle orda çok haklısın aynı fikirdeyim ve o olay yüzünden dine inancım bile zayıflar oldu çok haklısın beni yanlış anlama güzel düşünceli insan

Back