komşunun eşini hırsız sandım bağırdım rezil oldum:):)

her gelen izin almak zorunda değil.. ama konuda yazdım sanırım dikkatli okumadınız.. gelen kişi 1. katta değil, 2. katta değil tamda bizim kattaydı ve evimiz en üst kat biz yada bize gelen bir misafir dışında o kata kimse çıkmaz.. eve gelcek misafiri tanırım, tamirci gibi durumdanda haberim olcağı için bu tarz tepki vermezdim ..apartmanda aman aman kalabalık bir apartman değil ve adamı ilk katta görüp çığlığı basmadımki ..

Bence bunda rezil olunacak bir şey yok.Aynı şeyi ben de yaptım çünkü aynı sene içinde hem evimize hem iş yerimize hırsız girmişti ve çok canımız yanmıştı.Bir gün eve geldim tam içeri girecekken alt kattan kapının zorlandığı gibi bir ses geldi,eğildim baktım kapıda birisi var. Komşumun da şehir dışında olduğunu biliyorum.Hırsız var diye öyle bir bağırdım ki adam neye uğradığını şaşırdı.Meğerse adam ev sahibinin oğluymuş evi kontrol etmeye gelmiş.ben de senin gibi çok utanmıştım

etkin hanım bende bilinçaltıma yerleşmiş hırsızlık hikayelerinin kurbanı oldum:):)

sadece tek abartılı olan çığlık atmanız mı

bence abartılıp tepkı gosterılecek bır durum yok .

konu sahıbı yasadıgını ,bir anlık heyecanla

durumu espirili boyutta anlatmıs .

yoksa komsusunu sıvrı zekalı gordugunden degıl

sivrizeka ve densizin benim bildiğim anlamı dışında bir anlamı dahamı var küfür gibi vs ? yada burda beni bu sözlerimden kınayan bayanlar normalde hiçmi kullanmazlar bu ve bunun gibi sözleri

valla herkes ayni tepkiyi verebilirdi tavsiyem yapabiliyorsaniz yeriniz uygunsa kopek alin bizim apartman 3 katli ve bahceli herkatta bir aile var ve herkesin kapianahtari uzerinde istiyen kapicalmadan girsin diye herkes uzerinde birakiyor. apartmanin icinde bir haydut var yiyorsa girsinler bahcede bir diger haydut var iki yada bir dunya tatlisi azman kopek alin korku falan kalmiyor :) bu arada gunduz ikiside bahcede ozgurler misafir gelmedigi surece baglamayiz. birde apartman girisine kamera cok etkili bir cozum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…