Komsumuzun anormal tavırları

Bir laf varda burda yazmayım sizi çok güzel kullanıyor kadın tek bebeği olan o mu ? Eşi bu duruma be diyor acaba merak ettim yani hangi eş akşam 10da komşu kızının mutfağına gelip tatlı yapmasını hoş karşılar ki ilerde bebeği size bırakmaya da başlar

Esi cok cok yardim ediyormus anlatyigina gore. Cok seviyor ve gozune gorunmuyor galiba o yorulmuyor diye

Bir laf vardir af edersin yüzümüzün yumusakligindan bir tarafımız kurumuyor diye

Sana sen bulaştıgi yikamamissin ben ne kara uğraştım dediğinde evet yikamadim heralde ugrasacaksin onlar senin misafirin benim değil diyecektin
Ayrıca bir şeyi balkonunuza düşerse gelip almazsa kaldir at aşağı tozun toprağın içine

Hah uste cok haklisiniz anneme anlataniyorum bunu. Oyle degildir oyle dememisyir ondan yapmamistir deyip duruyor bakalim simdi ne diyecek :)

Nerde oturuyorsunuz size komşu taşınıcam:)) Yardımlaşmak güzeldir ben de severim ama bu kadarı da çok fazla. Resmen kullanıyor sizi. Az ye de Uşak tutun diyin bence artık.

Valla sizin bu kadar gidip gidip iş yapmanız anormal bence. Anneniz istiyor diye gitmek zorunda değilsiniz. Size bisey söylediğinde de cevabınızı verin geçin.

Kusurabakmayin ama bulmus sizin gibi enayileri( ozur dilerim) kullaniyor ..

Kullandirmayin kendinizi kardesim.

Size mi guvendi de evlendi?
Size mi guvemdi de dogurdu?

Valla ne diyim atalarimiz bosuna dememis..

E..k olduktan sonra semer vuran cok olur.

Valla sayfalarca yorum yazılmış bu kadar insan haksız birtek anneniz mi haklı?
Bunu da lütfen okuyun annenize iyi niyetli olmakla enayi olmak farklı şeylerdir.
Misafir çağırmak bir lükstür cagiriyorsa eşşek gibi yapacak tatlısini tuzlusunu.
Ha yapamıyor mu vakti mi yok o zaman pastane dolu her yer bi zahmet kocası aliverecek.
Yani anneniz öyle bi bahsetmiş ki sanirsin yatalak yaşlı yiyecek ekmek bulamıyor.
Hazırlığın yoksa ertelersin misafiri bu kadar basit komsuya iş yaptırmak ne demek yahu?

Ayrıca bu yazdığımı unutmayın zor bi zamaninizda bu kadın asla sizin yanınızda olmayacaktır o zaman anlar anneniz gerçek yüzünü.

Bu arada balkona düşen eşyalarını da anneniz görmeden fırlatıp yere atın derim aaa rüzgar ucurmus dersiniz :)
Koskoca kadini ayağına çağırmak demek ne demek terbiyesiz .

Ben olsam ;onu birgun yardima cagirir evimi toplatip bulasklarimi yikatir ayni sekilde elimi hicbir ise surmeyip emri vaki yapardimm gunum var misafirim gelicek cocugu ben oyalarim derim .. eger tamam derse gelip yaparsa beni sevmis samimiyetten yardim aliyor birazda patavatsiz bu kisi der onu oyle kabul ederim ama yapamam deyip de bahaneler uretip hep bana insaniysa uyaniklik pesindeyse de nankorun teki uzaklarim hemen..

Ablana yardım et diyen kocası karısı çok kıymetliyse yardımcı tutsun ne böyle milleti kullanmak? Hayır hora geçmez bi' de böylelerine.

Bebeği size sorup dünyaya getirdi heralde.Yapmayın yahu , lütfen annenize de yaptırmayın hay komşusuna da yani.Gelen misafirlere her şeyi ben yaptım diyodur eminin kendini övmek için.Valla sinirlendim.

Siz bi' yardım isteyin ev işi olması gerekmiyor eşinin yapacağı erkek işi dediğimiz türde bi' iş de olabilir bakalım ne cevap verecekler?

Emin olun bahane uydurup yapmıcaklar.

Piremses komşu resmen ya.

35 gün önce dogum yaptim. Cok zor bir dogumdu hem erken dogumdu hem de inanilmaz yirtikliydi ic dis dikisimi sayamadim... İlk 10 gün yerime dahi oturamadim hep yatar pozisyondaydim. Velhasili kelam annem bakti ve bu süre icinde hic misafir agirlamadim ne bana ne de annem olmasina ragmen bana iyiniyet gosteren kadina eziyet olmasin diye. Annem hizmetcim degil çünkü. 5 gündür ayagi kalkabiliyorum sizlayarak her isimi kendim tuttum kayinvalidemler misafirlige geldiği icin.

Ben kendi anneme dahi is yaptirmaya kiyamazken ve ondan cekinirken o size utanmasa tuvaletlerini temizletecek ki belki yapmistir bence pacanizi kurtarmaya bakin isin ucu iyiye gitmiyor çünkü...

Komşu, komşunun külüne muhtaç atasözünün kullanma amaçlı yorumlamış kendine galiba komşu hanımefendi..

Üstüne bir de bedava yardımcı yapmış kendine afedersiniz..

Tevazu göstermeyin.. O bulaşık sözünü söylediğinde çemkirilmeyi hak etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…