Komşumuz

yok anam yok eğitimezsin böyle insanları..

bizde yaklaşık 5senedir aile apartmanına taşındık..
medeniyet yok kuzenlerde yengelerde..
çöpler hep balkondan atılır.. pet şişeler.. aburcuburlar.. evin etrafı bildiğin çöp.. annem aradı gidip temizliyor onlarıda alarak..
gürültüleri saymıyorum bile..

Kapiyi acmiyorsa bilerek yapiyorki acmiyor.

Apartman yönetimi yokmu sikayet edin bence.

bence bilerek yapıyor kadın..kapıyı açmamak ne yahu..el eline baltayı sen misin kapıyı açmayan akli dengesi bozuk kadın kırarım yeminle kapını de bakalım ne olacak..iyilikten anlamıyorlar madem birde böyle deneyin..vallahi insanları okudukça şurda tövbe estağfurullah akıl kalmamış dünyada diyorum ..çüşünüz vallahi

ne kadar sakın bı esınız vae benım kı olsa kapıyı kırar o copu onlara yedirir di...

ılk ıs uyarınızı yapmısınız , sımdı gıdın en yakın karakola adres ve ısım bılgılerını verıp sıkayetcı olun kendılerınden, kabahatlar kanununa gore para cezası uygulanıyor. sonra bır sulh hukuk mahkemesıne gıdın, gerekırse apartmandan da ımzalı dılekce toplayın mahkemey verın..!!
boylelerı akıllanmaz, benımde ust kat komsum hep gece 22:00 den sonra supurge yapıyor, koca gunde evde yatıyor, kaç kez uyardık yok dınlemıyor ıkı gun ara verıyor hopp başa sarıyor, bır gun polıs cagırdımda kapılardan dondu polısler, bu ara pek yapmıyor, bır kez daha yaparsa karakola gıdıp sıkayet edecegım..

Böyle dengesizler her yer demi var benim daha önce oturdugum evde de var bitane kadın aparmanda hiç yaşamamış sanki görgüsüzün teki gürültüleri pislikleri beni bıktırmıştı
bence apartmanda yaşamasını bilmeyen oturmasın magaralarına dönsünler
Allah sabır versin size zor bi durum ya huzur diye bişey kalmıyo insanda

Kapılarına giderseniz suçlu siz olabilirsiniz, en iyisi merdivenlerden inerken kıstırmak;-)
Bizde de gece ikilerde çamaşır makinesi çalıştıran var yani ben insanları uyarmaktan utanıyorum artık, onlar yapmaktan utanmıyorlar ya..

Son düzenleme:
çok katlı binalarda yaşamayı bilmeyen kurallara uymayan insanları çıldırtan bu insan müsveddelerini bir dağ başına koyacaklar orada yaşayacaklar..dağdan geliyorlar toplumun yaşantısına ayak uyduramıyorlar nezaketten saygıdan yoksunlar..

Ramazan, Kadir Gecesi, oruç vs derken sesinizi çıkarmamışsınız ama Ramazan bitince yine böyle bişey yaptıklarında kapılarına gidin açmazsa da bağırın rezil edin. Siz sustukça onlar tepenize çıkmış ve yaptıkları ayıbı normalleştirmiş. Kimseyi kırmayacağım diye insanların hatalarını örtbas etmeniz ve kendiniz kırılmanız çok gereksiz...

Valla arkadaşım ben olsam yapılacak bişey kalmamış kadınla konuşmaya çalışırım olmadımı gider hortum alır yukarıya hortum yutarım kaçarım yapmadım bitti kim ispatlıycak bu görgü kurallarını aşmış kızı çileden çıkartmış haklıda böle insan çok ruhsal açıdan sağlıklı deyil belli

Kes o hortumu, bakalım birdaha aşağıya doğru uzatırlarmı, çöpleride topla kapılarının önüne yığ.

Ayy sinir oldum burdan.
Adam olun be!
Ben olsam alirdim o hortumu asagimi salliyor?
Tutardim cekistirip kadini zemin kata pestil ederdim.
'Nbr komsu, kapiyi duymuyosun galiba hazir gormusken diyim hayirli ramazanlar saygilar...'.
Sonra iceri gec otur, kapiyida acma.
Senmsin kapiyi bana acmayan, al sana.
Oh miss.

Nyse. Ciddi ciddi hortumu parca pincik edin. Copleri usenmeden balkondan alip kapinin onune yigin. Pislik pasaklilar yaa.

Görgüsüz insanlar. Nefret ediyorum şöyle tiplerden. Kapıyı acmiyorlarsa polisi arayin. Polis uyarsin. Bir daha yapamazlar zaten

Kul hakkına giriyorlar koca koca insanlar görgüsüzlerle başa çıkmak çok zor Allah yardımcınız olsun amin

sanki kasıtlı yapıyor,yapıyorlar yapıyorlar evde oldukları halde kapıyı açmıyorlar,yüzsüzlügun böylesi pes

Kapıyı açmadıklarına göre hata yaptıklarının farkındalar. Evinize çağırın en azından eşini, kırdıkları çamaşır askılığını gösterin. Göstermekle de kalmayın, usta çağırıp yaptırsınlar kendi hataları.

hiç uğraşmayın bunlar eğitilemeyenler.
zabıtayı arayın, siz baş edemezsiniz. karşılarında resmi birini görmeden insanlaşamazlar.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum öncelikle.

Malesef günümüzde insanlarla uğraşmak çok zor benim sabrım kalmadı eşimse sakin olmamı düzeleceğini söylüyor benim umudum yok enterasan bir aile yapıları var çünkü. Eşim dün eşiyle konuşmuş hortumu almışlar balkondan sarkıtmıyorlar fakat bu sefer de salonun camından aşağı atmışlar yani o hortum benim camımdan sallanıyor yine malesef eşimde sakin ol çözüm bulacağız dedi.

Bayramdan sonra eşim toplantı yaparız herkesle konuşuruz. Eğer hala bir çözüm yoksa o zaman bizde onlar gibi davranırız dedi ama ne ben ne eşim öyle hortumu kesip atamayız ben sadece bağırırım sinirsel yapımdan dolayı BİR SÖZ VARYA ARKADAŞLAR EV ALMA KOMŞU AL gerçekten doğruymuş hergünümüz bir vukat bir olayla geçiyor dün kapı girişinde sandalyeler vardı insan kenarı koyar ama yok o müstakil evde yaşıyor aldım merdiven aldına koydum bende onlarda benim astığım APARTMAN Kuralları yırtıp almışlar panodan.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, dilerim ki huzurlu komşuluk hakkına girmeden yaşamaya başalarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…