- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
edit: en son ne istediğini yazarsam ifşa olurum diye yazmıyorum. kötü ve yüzsüzler ailesi beni hayatta soğuttu. wpden de engelledim yarın başka bir yerde iş görüşmesine gideceğim
edit: en son ne istediğini yazarsam ifşa olurum diye yazmıyorum. kötü ve yüzsüzler ailesi beni hayatta soğuttu. wpden de engelledim yarın başka bir yerde iş görüşmesine gideceğim
Son düzenleme: