• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun açgözlülüğü

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?

edit: en son ne istediğini yazarsam ifşa olurum diye yazmıyorum. kötü ve yüzsüzler ailesi beni hayatta soğuttu. wpden de engelledim yarın başka bir yerde iş görüşmesine gideceğim

Son düzenleme:
merhaba. 15 yıldır aynı binada oturuyorum görüştüğüm bir tane komşumuz var. bu aralar çalışmadığım için gelip gitmeye beni çağırmaya başladı. fakat sürekli benden bir şeyler istemesi çok canımı sıkıyor. ben mi kötüyüm bilmiyorum ama evinde yemek pişirecekken benim evime güveniyor bildiğiniz. şu var mı bu var mı pedden tutun tavuğa kadar, bulyon, limon, soğan, patates e zaten her şey çok pahalı ben iki evin alışverişini mi yapayım? durumları da bizden iyi. yok desem alternatif bir şey istiyor. makyaj temizleme suyu, eyeliner bunları istemişliği bile var. oje sürmek için evime geliyor. konuşma muhataplığı kes deseniz kardeşiyle aynı iş yerine giriyorum illa kızla da yüzyüze geleceğim ve kavga çıksın surat yapsın bilmem ne istemiyorum. ne yapmalıyım?
Başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık haline getirmiş parazit komşu vakası 🤦🏻‍♀️ Maalesef çevremizde varlar titizlikle uzak durulması gerekiyor madden ve manen sömürüyorlar 🤷‍♀️

Komşudan patates, soğan, un, tuz falan istenir de tavuk, bulyon falan isteyeni de ilk defa duyuyorum cidden abartıymış. Yok deyip gönder çok zor olmasa gerek. Ayrıca kardeşi bulyon vermedin diye niye senle kavga etsin?
illa kızla da yüzyüze geleceğim yazdım. kardeşi kavga eder demedim. garip bir aile zaten

Kardesi mevzusu olmasa yüzyüze konusun derdim ama o mevzuda caniniz sıkılmasın istediginiz icin konusmadan halletmeye calisin diyecegim.

Kapiyi acmayin. Sonra disarida karşılaşırsanız, "banyodaydim, tuvaletteydim, ağda yapiyordum, uyuyordum" falan deyin.

Mecburen açarsanız da ne isterse "kalmadi yok" deyin.

Komşuculuk iyi bişey değil dedim diye linç edildim burda. Buyrun...

Siz de ondan isteyin, istemeyi bırakır. Yurtta kalırken aynı böyle bir yan oda arkadaşım vardı, en son avucumu açıp şampuan isteyince kesti istemeyi 😂

bu yöntem kesinlikle işe yarıyor 😅 bir gün çalın kapısını birşey isteyin birdaha çalmaz kapınızı🤣

Eşim izin vermiyo, zamlardan bahsediyor sürekli kusura bakma artik veremeyecegim de geç bence

bu belescı zıhnıyetler heryerde var ya
calıstıgım bır ıs yerınde ıs yerınden+bızden dılenır gıbı sureklı bırsey ısteyen de gordum arkadasdan sıgara alır benden ıslak mendıl alır baskasından sakız alır sureklı hergun ıster cantasına atar gıderdı ıs yerınden cay kahve alırdı saka gıbı

sırf bırkac kere selam verdınız dıye yuzsuzlesenı de goruyoruz

bunlar cesıtlı yerlerde cesıtlı sekıllerde karsımıza cıkıyorlar

acık acık yok dıyeceksınız sakın sureklı vermeyın ,onunkısı zor durumda kaldım acil cagrısı degıl, keyfı ve terbıyesızce sureklı sureklı sureklı bune boyle ayıp

Başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık haline getirmiş parazit komşu vakası 🤦🏻‍♀️ Maalesef çevremizde varlar titizlikle uzak durulması gerekiyor madden ve manen sömürüyorlar 🤷‍♀️
aynen
bırde bu tıpler herkese denıyor aynı seyı kımden ne alabılırse

Aynısını siz ona yapın.İnanin işe yarar.Cunku o sizi kullanıyor ve böyle tipler kullanılmayi hiç sevmez kullanmayı sever.

Hadi tuz olmaz istersin bulyon olmaz istersinde makyaj malzemesi istemek nedir ya?
Pandemiden dolayı kişisel eşyalarımı kimseyle paylaşmak istemiyorum de ya da hijyeni bahane et.
Geri kalan şeyler içinde yok çek,sorgulayacak kadar yüzsüzsede market işletmiyorum sonuçta her şey pahalılandı o yüzden eskisi gibi alışverişe çıkmıyorum de belki anlar biraz.
Hee hala ısrar ediyosada açık açık söyle o utanmıyosa sen neden utanasın?

Aklıma yurt arkadaşım geldi
Annem koli yapar yollardi bir sene bal göndermiş ama az değil
Kaseyle gelip gidip alırdı. Aynı odada değiliz
Bir nasılsın demezdi.
Bir gün laf arasında ben enayimiyim varken bal.alayim gibi birsey dedi bende bardak tasti
Tek pişmanlığım daha önce kopmak 🤣
Ben yüzüne çat çat vurmuştum ve öyle bir arkadaş istemediğimi ztn arkadaş olmadığını söylemiştim çoğunu hatırlamıyorum

Back