• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
sadece günaydın,iyi akşamlar....
oldukça mesafeli ve uzak bir apartmanız zaten..
kim nerde oturuyor kimse bilmez. sadece karşımızdaki komşuyu tanıyoruz ama gidip gelmemiz ya da muhabbetimiz yoktur.

komşuluk ilişkilerim hep güzel olmuştur bu 4.evim hala eski komşularımla gelip gideriz birbirimize karşı hem yakın hemde bi o kadar mesafeliyizdir

ne desem bılmem ama bızım ıkı tane komsumuz var ıkısıde bırbırınden beter hele bırının kocası dedıkodu kazanı mahallede kım var kım yok dedıkodu yapıo anlatamam sıze
bu ıkı komsu dısında kalanları sevıyorum zararsız ınsanlar ve ne cok samımıyız ne cok uzak mesafelıyız

Ben 15 yaşına gelen kadar oturduğumuz apartmanda eskilerin hep anlattığı "komşuluk" hikayelerini bizzat yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum. O semtin eski sakinleriydi birçoğu ve ev sahibi ya da senelerdir orada kiracı olanlar...

Daha sonra ise birkaç ev değiştirdik, hiçbirinde o ortam olmadı, zaten olması da beklenemezdi belki de... Bizler büyümüş, annemler yaşını almış ve o saatten sonra kim kimi ne kadar tanıyabilir, ya da güvenilir, der annem.

Hele şu anda oturduğumuz apartmanda, taşındığımız ilk gün yan komşu küçük oğluyla pat diye eve dalıp, bütün apartmanın dedikodusunu monolog şeklinde sayıp gidince, annem ve ben ağzımız açık kalmıştık :1shok: :1shok: O anda karar vermiştik, "merhaba"dan öteye gidilmeyecekti. :1closedeyes:

merhabalaşmaktan öteye gitmeyiz. bide bi komşumla kavga etmiştik adamın evini baltayla bastım dedemle :D o kadar yani :27: hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal :34:

apartmanda yaşamamıza rağmen komşuluk ilişkilerimiz çok iyidir hatta "apartman günü" adı altında gün bile yapar annemler :66: giden komşularımızla bile hala görüştüklerimiz vardır maşaallah bize :46:

apartmanda yaşamamıza rağmen komşuluk ilişkilerimiz çok iyidir hatta "apartman günü" adı altında gün bile yapar annemler :66: giden komşularımızla bile hala görüştüklerimiz vardır maşaallah bize :46:

merhaba ben esin izmir bahçeli evlerde oturuyorum yaşadığımız muhitte öyle pek komşuluk yok merhabalaşmaktan ileri gidemiyoruz iki komşom var apartmanda gidip geldiğim ben komşuluk ilişkilerimin iyi olmasını isterim ama tek taraflı olmoyor....:5::92:

valla sabahtan çıkarlar aşağıda masalarımız var geceye kadar otururlar bende inerim arada..orda herkez bişiler hazırlar yenilir içilir...

Back