Anket Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
Yardıma ihtiyaçları olduğunda elbette ederim,ama onun dışında içli dışlı olmam.Çocuklarıyla yaşıt olduğumuz için kıyaslamalar,dedikodular bolca oluyor.En güzeli uzak durmak.yerimseniben

çok vıcık vıcık her dakika bi sende bi onda sevmiyorum. ayda yılda bir toplanırsak toplanırız yada toplanıldıysa bi uğrarım.bu da çok sık olmuyor.binamızda oturanların hepsi zaten öğrenci.ayrıca zaten zamanım da yok. ama mahallemde tanıyım tanımayım tüm komşularımı görünce selam veririm.

cok komsum oldu simdiye kadar....bir tanesi ile cok iyi anlasiyordum ama tasindilar....simdide digerleri ile merhaba, merhaba....::))

bizim binada komşuluk ilişkileri gerçekten harikadır. birinin bir derdimi var hepimiz anında ordayızdır. ben komşularımı çok seviyorum hele birde mutfak va balkonları aydınlığa baktığı için birbirimize gitmemişsek ordan iki arada birderede ordan sohbet ederiz. ben yalovaya sık sık gidip geldiğim için komşularımla mutlaka telefonlaşırız. özlerim onları ailemi özlediğim gibi. birde apartman günümüz var . o günlerde kahkahalar eksik olmaz. hatta hepimiz semtimizi mahallemizi sokağımazı apartmanımızı komşuluğumuzu çok çok seviyoruz. aman nazar değmesin.

harika komşularım var kültürlü kişilerdir komşularımdan allah razı olsun.

vallaha ben komsularimi cogunu severim cogu arap ama cocuklari bilem iyi yani bana karsi oyleler gerisini bilemem
yardim ihtiyac oldugu zaman ederler
yaz gelince piknik yapilir mahallede mac olunca fransa yada baska onemli bi sey
disariya cikilir pastalar yapan olur
icecek getiren olur
keyiflerimiz super olur yani
turk de var onlarda iyi
ogluma disariya ciktigim zaman geldigim zaman besigimi tasimaya yardim ederler ellerimde dolu poset oldum mu yardim ederler
yan komsun dogum gunu pastasi falan getirirler arap pastalari getirirler bende aynen onlara
cok guzel yani iyiki de bu mahalleye tasinmisim
insallah hep boyle devam eder

Hem sevgi hem saygı...
Hem samimiyet hem mesafe...
Hem komşu hem arkadaş...2 senedir iyi günde kötü günde birlikteyiz...Yakında başka şehire taşınacağız...Onlar gibisini bulurmuyum bilmiyorum...

Bana kalsa merhaba bile dememde :) bütün saygısızlar bizim apartmanda toplanmış...merhaba demek bile fazla bunlarada neyse buda benden olsun

çok igrenç benim apartman paçoz dolu nerden düştüm bilmiyorum aralarına bende paçozlaşacagım diye korkuyorum

Komşuluk ilişkilerinde mesafeliyimdir,eğer yardıma ihtiyaçları varsa seve seve koşarım ama komşu komşu gezmem,evliliğimin ilk zamanları komşuluk yapmak istedim ama bana göre olmadığını anladım,insanlarla bir araya geldiğimde Ayşe'nin kızı Ahmet bey'in oğluyla geziyormuş,falancanın karısı şuraya gitmiş,bu kıyafeti giymiş gibi sohbetler beni sıkıyor:1no2:

iyidir
annemlerde daha iyiydi
evlendikten sonra oturduğum bu apt de iyi ama kadınların yaşı benden büyük olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…