- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
-
- Konu Sahibi BitterCikolatam
evet öyle komsuluklarda var benim oturdugum bina 60 daireli bir binaydı ben hiç problem yaşamadım ama altlı üstlü oturan iki komsum cok kavga ederlerdi sesten ve bu balkondan birşeyler çırpma yüzünden artık birbirlerinin zıttına yaparlardı müzigin sesini açarlardı alttaki komsu üzetekinn halısına yag serpmiş daha bir sürü şey ve sonu cok kötü bitmişti kavga ettiler ve birinn oglu daha 15 yaşında cocuk digerinn kocasını bıçakladı adam ölümden döndü cocugun hayatı mahvoldu okulu bıraktı evlerini terk ettiler bazen cok tahamülsüz oluyoruz cok üzülmüştüm kadınlar kavga ederdi erkekleride kışkırtırlardı ee sonnda da tabi erkegin kavgası kadının ki gibi olmuyor yazıkbekarken komşu ilişkilerimiz şahaneydi. akrabadan yakındık ama belirli bir saygı çerçevesi içinde. evlendim taşındım hayretle olanları izliyorum. bir komşum var devamlı çocuklarını yollar bişeyler ister . her gün ama her gün! çamaşırlarımın üstüne halı silkeler tekrar yıkattırır bana. gürültüleri bi yandan. artık bezdim vallahi. kapıyı açmıyorum çocukları ben açana kadar çalıyor ama inatla açmıyorum işte. bugüne kadar tatsızlık olmasın diye sustum ama artık böyle olmayacakklava: bak yine sinirlendim
aman benımkıde ust ayrı delı alt ayrı delı ama alt gercekden delı aılecek bıraz seyler ne derler aklı dengelerı yerınde degıl offf merkezı dıye tasındık ama tasınır tasınmaz pısman oldum adam sabahın korunde sınır kırızı gecırıo kadın desen aynı bagırıolar kavga edıyorlar ne dıyorlarsa duyuyorum bu kadar yanı anlayın gerısını
oncekı apartmanım offfffffff bal dok yalaaaydı ya buda her taraf cıs kokuyo alt komsu yuzundennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dayanamıom bır ev alsakda kurtulsakkkkkkkkkkkkkk
evet öyle komsuluklarda var benim oturdugum bina 60 daireli bir binaydı ben hiç problem yaşamadım ama altlı üstlü oturan iki komsum cok kavga ederlerdi sesten ve bu balkondan birşeyler çırpma yüzünden artık birbirlerinin zıttına yaparlardı müzigin sesini açarlardı alttaki komsu üzetekinn halısına yag serpmiş daha bir sürü şey ve sonu cok kötü bitmişti kavga ettiler ve birinn oglu daha 15 yaşında cocuk digerinn kocasını bıçakladı adam ölümden döndü cocugun hayatı mahvoldu okulu bıraktı evlerini terk ettiler bazen cok tahamülsüz oluyoruz cok üzülmüştüm kadınlar kavga ederdi erkekleride kışkırtırlardı ee sonnda da tabi erkegin kavgası kadının ki gibi olmuyor yazıklmaz:
benim sinirim çok kötü oluyor ağzımdan çıkanı bilmiyorum. bide bu insanlar doğulu çocuğum yok ama başımıza iş açarlar diye sustum hep. nazikçe uyarmayı deniycem bakalım nolcak.
yok canım eşim asker değil, yeni evliyim, evlenince baba evinden taşındım :)sende mi asker eşisin canım
bencede hiç bulaşma açmazsın kapını bir gelir iki gelir birdaha gelmez
ne kadar zor oluyor böyle sehir degiştirmek zorunda kalmak tam bir yere alıştım derken başka biryere alıştıgın sevdigin insanlardan ayrılmaz zor oluyor :çok üzgünüm::sm_confused:her yerde iyi insanlarla kalsılaşmak zor hele birde doguysa temkinli olmak gerek
ama arkadasım sımdı ayıp ettın haaaaaa tamam komsuların tekın ayak olmaya bılır rahatsız edebılır ama dogulu dıye basına ıs acma cumlesı sahsen benı cok kırdı cunku kendımde SAPINA KADAR DOGULUM senağlama
Valla arkadaslar uzuldum bu laflarınıza doguluysa uzak dur fılan yanı ne demek bu her sehırden kotu var neden butun dogulular kotuymus gıbı dedın anlamadım ayıp ettınız arkadaslar ayıp
ben de burda kendimi yalnız hissedenlerdenim ama komşularımm öyle kötü insanlar değilller!sadece kafadengim yok CADIARZUhepsi yaşlı emekliii iştee bir tane şöyle sohbet edip rahatlayacağım kimsee yokkk!!!!:1no2:vur dibine kk.nınnn!!a.s
kızlar bence de düzeltin yazıyı çok hassas bir konu buu!a.s
ayrıca heryerin iyisi ve kötüsü olur hepimiz insanız sonuçta!!
amin canımmm!!!:Saruboceq:haklısın canım allah iyilerle karsılaştırsın hepimizi