komşuluk ilişkileri...

BitterCikolatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.551
15
arkadaşlar komşuluk ilişkileriniz nasıl
benim önceki kaldıgım şehirde komşuluk ilişkilerim cok güzeldi
karsı komsumla ve yan komsumla hemen hemen her gün beraberdik
yaşları benden büyüktü resmen anne baba olmuşlardı bana
şimdiki yaşadıgım yerde hiç komsuluk ilişkisi yok
kim kime dum duma allah korusun bişey olsa kimse merak edipte kapımı çalmaz
ha bu benden kaynaklanan bişey degil
herkese güler yüzlü ve saygılıyımdır ama bu tek bana karsı degil birbirlerinede öyleler
bilmiyorum yaşam tarzlarımı bu yoksa kimsenn kimseye güvenimi kalmamış
ama önce tanımak gerekmezmi hoşuna gitmeyen insanlarsa görüşmezsin
valla kızımda olmasa nasıl dururdum bilmem zaten bi kızım birde sizler
iyik i varsınıza.s.opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

bekarken komşu ilişkilerimiz şahaneydi. akrabadan yakındık ama belirli bir saygı çerçevesi içinde. evlendim taşındım hayretle olanları izliyorum. bir komşum var devamlı çocuklarını yollar bişeyler ister . her gün ama her gün! çamaşırlarımın üstüne halı silkeler tekrar yıkattırır bana. gürültüleri bi yandan. artık bezdim vallahi. kapıyı açmıyorum çocukları ben açana kadar çalıyor ama inatla açmıyorum işte. bugüne kadar tatsızlık olmasın diye sustum ama artık böyle olmayacak klava: bak yine sinirlendim

aman komsulukmu kaldı cnm yaaaaaaaaa ölsen kımse donup bakmaz valla benım oturdugum apartmanda ne slm veren var ne baska bırsey gecen adam omuzden gecıp gıttı esım yuh ınsan bır slm verır yenı tasındık dedı ıcınden kızdı hele karsı komsum of ne suratsız bır balkona cıkıyorum gozlerıyle yıyoo resmen benı anlamadım gıttı ınsan bır yenı bır komsu tasınmıs bır gelır merabalasır eskı oturdugum yerde ooooooo herkes toplanıp gelmıstı yenı gelın yenı gelın dıye habıre yoklarlardı benı kız yenı tasındı dıyeeeeee ama nerden bulduysam keske ordan hıc tasınmasaydımmmmmm

aman benımkıde ust ayrı delı alt ayrı delı ama alt gercekden delı aılecek bıraz seyler ne derler aklı dengelerı yerınde degıl offf merkezı dıye tasındık ama tasınır tasınmaz pısman oldum adam sabahın korunde sınır kırızı gecırıo kadın desen aynı bagırıolar kavga edıyorlar ne dıyorlarsa duyuyorum bu kadar yanı anlayın gerısını

oncekı apartmanım offfffffff bal dok yalaaaydı ya buda her taraf cıs kokuyo alt komsu yuzundennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dayanamıom bır ev alsakda kurtulsakkkkkkkkkkkkkk

evet öyle komsuluklarda var benim oturdugum bina 60 daireli bir binaydı ben hiç problem yaşamadım ama altlı üstlü oturan iki komsum cok kavga ederlerdi sesten ve bu balkondan birşeyler çırpma yüzünden artık birbirlerinin zıttına yaparlardı müzigin sesini açarlardı alttaki komsu üzetekinn halısına yag serpmiş daha bir sürü şey ve sonu cok kötü bitmişti kavga ettiler ve birinn oglu daha 15 yaşında cocuk digerinn kocasını bıçakladı adam ölümden döndü cocugun hayatı mahvoldu okulu bıraktı evlerini terk ettiler bazen cok tahamülsüz oluyoruz cok üzülmüştüm kadınlar kavga ederdi erkekleride kışkırtırlardı ee sonnda da tabi erkegin kavgası kadının ki gibi olmuyor yazıklmaz:

[/COLOR]
evet apartman hayatı zor binbir türlü insan var en iyisi müstakil ama oda günümüz sartlarında zor:umursamaz:

benim sinirim çok kötü oluyor ağzımdan çıkanı bilmiyorum. bide bu insanlar doğulu çocuğum yok ama başımıza iş açarlar diye sustum hep. nazikçe uyarmayı deniycem bakalım nolcak.

benim sinirim çok kötü oluyor ağzımdan çıkanı bilmiyorum. bide bu insanlar doğulu çocuğum yok ama başımıza iş açarlar diye sustum hep. nazikçe uyarmayı deniycem bakalım nolcak.

bencede hiç bulaşma açmazsın kapını bir gelir iki gelir birdaha gelmez
ne kadar zor oluyor böyle sehir degiştirmek zorunda kalmak tam bir yere alıştım derken başka biryere alıştıgın sevdigin insanlardan ayrılmaz zor oluyor :çok üzgünüm::sm_confused:her yerde iyi insanlarla kalsılaşmak zor

Son düzenleme:
[kısmetse ev almak ıstıyoruz boyle aıleme uzak bır yer ama korkuom ne komsuluk var ne bırsey en azından burda annem var yakın tek arkadasımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Valla oncekı apartmanımda yenı bırı tasınacagı zaman bıle butun apartmana sorardı kadın sız begendınızmı verırıyımmı dıye burda nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
ben de burda kendimi yalnız hissedenlerdenim ama komşularımm öyle kötü insanlar değilller!sadece kafadengim yok CADIARZUhepsi yaşlı emekliii iştee bir tane şöyle sohbet edip rahatlayacağım kimsee yokkk!!!!:1no2:vur dibine kk.nınnn!!a.s

yok canım eşim asker değil, yeni evliyim, evlenince baba evinden taşındım :)

aaa canım ne desem nasıl izah etsem bilemedim. belki foruma yazmak da yanlış olur. sen doğulusun ama Türksün değil mi? anla işte. kimseyi genelleyemeyiz kardeşler bile farklıdır birbirinden. ama bunlar tuhaf insanlar yaa. daha 3-4 ayda bıktırdılar.

seni kırdımsa özür dilerim demek istediğim Türkiyenin doğu illeri değildi aslında.

Valla arkadaslar uzuldum bu laflarınıza doguluysa uzak dur fılan yanı ne demek bu her sehırden kotu var neden butun dogulular kotuymus gıbı dedın anlamadım ayıp ettınız arkadaslar ayıp

haklısın arkadasım özür dilerima.s. tabi biraz önyargı oluyor kendim yaşamadım ama doguda yaşayanlar anlatınca etkileniyoruz aslında doguda batıda aynı insana göre yargılamak gerekiyor

Evım cok sapa bır yerdeydı ne bakkal vardı ne ezcane tasındık buraya ama eve gıresım bıle yok vallaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar bence de düzeltin yazıyı çok hassas bir konu buu!a.s
ayrıca heryerin iyisi ve kötüsü olur hepimiz insanız sonuçta!!

komşulukmu oda ne.
evlendiğimden beri doğru düzgün konuştuğum görüştüğüm komşum olmadı yaaa.
istanbuldayken tamam büyük şehir herkes çalışıyodu ama şimdi doğudayım gene aynı hiç komşum yok.
eskiden böyle değildi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…