komsu sesleri

gracie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
432
29
Kızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum

Koptum ya gayri ihtiyari anirarak Sevişme ne yaa tövbe tövbe. Ben duymuyorum zira çok şükür muhafazakâr ve anirmadan sevisebilen insanların üstlerinde oturuyorum. Ama bi kere bi yerde misafir kalmıştım yan binada kıyamet koyuyordu hahaha

Koptum ya gayri ihtiyari anirarak Sevişme ne yaa tövbe tövbe. Ben duymuyorum zira çok şükür muhafazakâr ve anirmadan sevisebilen insanların üstlerinde oturuyorum. Ama bi kere bi. yerde misafir kalmıştım yan binada kıyamet koyuyordu hahaha
Canım bende muhafakarım ama bunun onunla öne alakası var bazen gayri ihtiyarii ses geliyor gidiyordurda olabilir insanız bende duyuyorum belki benimkide gitmiştir bilmiyorum hayvan mıyım yani ben şimdi ya da sapık mı oldum biraz daha iyi düşün diye yazdım yanlış anlama canım

Canım normal o kadarcık ses .. Son 10 yılda yapılan binalarda duvarlar ne yazıkki ince .. Eskidenmiş o sağlam kale gibi evler .. Bizim oturduğumuz sitede de aynı durum banyoya girdiğimde havalandırmadan yan dairedeki kadının sesini duyuyorum çok rahat .. Bence bunu takma

Her evde olabilecek sıkıntılar bence. bizim lavaboda da çok ses geliyor maalesef komşuların kopardığı tualet kağıtlarnın bile sesi geliyor binanın yapım şekline bağlı ama diğer türlü sesler duymuyoruz çok şükür herkes özenli bu konuda. Lavabomuz için de yapcek bişi yokkk

benim alt kattada vardı sevişgen bir çift. beraber yaşıyorlardı ve o nasıl bir ses, adamın ehh kadının çığlıkları bizim evde yankılanıyordu. evin her odası onların yatak odasıydı, her saat sevişme saatleriydi.
naparlarsa yapsınlar umurumda değil de ergenlik çağında kızım var, biz utanıyorduk.

Canım bende muhafakarım ama bunun onunla öne alakası var bazen gayri ihtiyarii ses geliyor gidiyordurda olabilir insanız bende duyuyorum belki benimkide gitmiştir bilmiyorum hayvan mıyım yani ben şimdi ya da sapık mı oldum biraz daha iyi düşün diye yazdım yanlış anlama canım[/QUOTE

Onu konuyu açan arkadaş öyle yazmış ben ilk defa duydum öyle tabir kusura bakmayın kişisel algılama olmasın, çok fazla abartılı sesler için öyle bir benzetme yapmış olmalı konu Sahibi :) aslında haklısın muhafazakâr olmakla alakası yok ama insan biraz dikkatli davranabilir diye düşünmekteyim.

Zaten bende kırmak için yazmadım canım elbette dikkat edeceğiz fakat bazen duvarın dandikligi olayın anı vs olabiliyor maalesef yapacak pek bişe yok:-)

Kızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum
O kadar ses normal canım havalandırma boşluğundan kaynaklanıyor,ha son ses yüksek sesle müzik açsa ya da gece yarısı elektrik süpürgesi açıp onun sesi gelse Haklısın derdim,ama havalandırma için yapacak birşey yok zaman zamAm bizde de olur tuvaletten banyodan nadir de olsa.

Bu konu patlar :KK66:
Anırarak sevişmek nedir yahu? Bir de muhafazakar sevişme stili olduğunu da öğrendik çok şükür.
Apartman yaşantısında böyle sesler olağan.
Canım insan az dikkat eder, ses gider diye, yetişkinler neyse de evde çocuk varsa sen utanıyorsun. Anne bu ne dese cevap veremezsin. Bir de böyle düşünmek lazım. Şimdi diyeceksin o saatte çocuk nasıl ayakta, ama bazen farklı saatlerde de olabiliyor. Nasıl stili yoksa saati de olmayabilir. :KK28:

apatmanda tabiki sağdan soldan ses gelir. bunları bir yere kadarda tolere etmek lazım. "anırarak sevişmek" çok çirkin bir benzetme hemde çokkk.. muhafazakarlıkla sesli sevişmemenin ne alakası zaten bilmiyorum, bilmekte istemiyorum. ama tuvalete girince gelen kadın seside olabilir yani bu kadar takılmayın. ses sinlemek için dinlerseniz apartmanda ne huzur bulursunuz ne çevrenize huzur verirsiniz. komuşnuz konuşmasın yürümesin sevişmesin gibi bir ihtimal yok. villaya taşının tek çare bu.

Katılıyorum sizee
Uzun zamandir sadece okuyordum kk yi yazma firsatim olmadi. Ama buna yazamadan gecemeyecegim. Birakin ask cigliklari sesleri duyulsun. Ya dayak siddet sesleri duysaydiniz onun gerginligi daha kotu olurdu eminim.

Canım insan az dikkat eder, ses gider diye, yetişkinler neyse de evde çocuk varsa sen utanıyorsun. Anne bu ne dese cevap veremezsin. Bir de böyle düşünmek lazım. Şimdi diyeceksin o saatte çocuk nasıl ayakta, ama bazen farklı saatlerde de olabiliyor. Nasıl stili yoksa saati de olmayabilir. :KK28:

Valla bu konu birkaç ay önce yüzlerce sayfa tartışıldı. Herkesin görüşü farklı. Kimi utanır anlatamaz çocuğuna, kimi anlayacağı dilden anlatır. Dikkat etmek ya da edebilmek kişiden kişiye değişir. Sevişme anında kendine hakim olamıyor olabilir insanlar.

Bu normal mi derken ne yani.. biz size normal veya normal degil duymamaniz lazim mi diyeceğiz.. veya biz de duyuyoruz sıkıntı yapmayın mi demek lazim..
Herkes cekinmeden mahrem hayatini disari tasiriyorsa, ve siz de bunu böyle bir konu acarak servis ediyorsanız; sizde de bir sıkıntı var diye düşündüm.. Sanki sırf bu dikkat ceksin ve konusalim meshur 'çığlık' konularini diye açılmış bir konu gibi geldi bana ve tuhaf karşıladım.

Tuvalette komsu sesi duyuluyor cogu zaman. Makine calistirdi dus aldi micti dis fircaladi vs vs ayan beyan ortada malesef. Buna yapcak bisi yok. Sevisme sesine gelince daha hic sahit olmadim ona yorumum yok.

yav iyi ki bir muhafazakar kelimesini dedim haa.. yazarken de ellam bu lafa takilacak arkadaslar olur diye düsünmedim degil..

X