Komsu geliyor temizlik

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
31
Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum

Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
ben genelde eve girerken, evin kokusuna dikkat ederim...ev dağınık değilse, genelde iyi görünür...tuvalet banyo temiz olmalı, toz alınmalı...lor kurabiyesi hafif olur, yada sütlaç serin serin iyi gider...

Ben kimsenin evini temiz mi pis mi diye kontrol etmem ama mumkunse ayagima kirintilar, tozlar yapismasin yururken. Bir de ne olursa olsun wc temiz olmali. Havlu yeni konmus olmali. Bana ne pisirmis, ne hazirlamis cok da muhim degil. Guleryuz olsun, hazir biskuvi bile olur cayin yaninda.

Tuvalet çok önemli mutfak tezgahı halı lekeli olmamalı ve iyi havalandırılmış ev olmalı kısır kek börek ve ekler alıp koyabilirsiniz
Ya halılalarım cok kirli kaldırdım hepsini halıcıya vermek için mutfagın halısına temiz halı örtüsü serebilirim. Oturma odamın halısı temiz

1-Neden kabul ettiniz?
2-Başkaları için temizlik rutininizi neden değiştiresiniz ki. Eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur.
İlk defa gelicek canm gelme diyemizdim samimi bi şekilde söyledi geliyimmi diye kıramadım. Bana göre yapıyorum ama insanız canm herkesin dikkat ettiği seyler cok farklı temizim ama cok hassas degilimdir

Evi bir güzel supurun sonra kokulu güzel bir yüzey temizleyici ilede silin güzel koksun ev
Tozlar alinsin,aynalar falan çoksa el izi olmamasina dikkat edin,tuvalet temizliği yıkayın ve kurulayin wc yi temizik yapmış gibi gozukmesin 😀👍
Mutfak dolaplarinin yüzünden de bı iz birakmayan bezle geçin
Mutfak tezgahiniz temiz ve düzenli olsun kalabalık gozukmesin 😉
Komşumuz gelmeden de çay bardakları ve sekerliginizi tepsiye hazirlayin,ikramliklarinizi o geldikten sonra tabaklara koyarsiniz yada önden bı kahveyle baslayabilirsiniz.
Cikardiginiz bulaşıkları da yıkamak yada makineye yerleştirmek falan isterse de elini degdirmeyin
Umarım yardımcı olmuştur 😀🙏

Evi bir güzel supurun sonra kokulu güzel bir yüzey temizleyici ilede silin güzel koksun ev
Tozlar alinsin,aynalar falan çoksa el izi olmamasina dikkat edin,tuvalet temizliği yıkayın ve kurulayin wc yi temizik yapmış gibi gozukmesin 😀👍
Mutfak dolaplarinin yüzünden de bı iz birakmayan bezle geçin
Mutfak tezgahiniz temiz ve düzenli olsun kalabalık gozukmesin 😉
Komşumuz gelmeden de çay bardakları ve sekerliginizi tepsiye hazirlayin,ikramliklarinizi o geldikten sonra tabaklara koyarsiniz yada önden bı kahveyle baslayabilirsiniz.
Cikardiginiz bulaşıkları da yıkamak yada makineye yerleştirmek falan isterse de elini degdirmeyin
Umarım yardımcı olmuştur 😀🙏
Evet canm kesinlikle olması gereken 👌

Banyo ve mutfak önemli benim için. Oralar temiz olsun yeter.
He birde ayağıma toz/toprak yapışmasın...(bazi evler cok tozlu oluyor ayaklarima pislik yapışıyor (toz, kirinti) )
Bukadar.
Tabak canak temiz olsa iyi olur...

Ne görmeyi umuyorsun yada ummuyorsun:)

pislikleri halının altına mı süpürmüş ne etmiş:))

ya şaka bir yana hayatımda sadece bir kere pislikten rahatsız oldum. illa ki çocuklu ev bal dök yala olmuyor. ama masada oturmuş kahve içerken ayağım bir zahmet masanın altına atılmış bezden bok olmasın beklentim var yani onu da inkar edemem....

Back
X