• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu davetine teşekkür

Omni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
444
718
303
Hanımlar, yeni taşındığım, ki aslında 1,5 yıl oldu, sitede komşum ilk kez akşam çaya davet etti.
Sohbet keyifliydi, ilk izlenimim komşumuz düzgün bir aile. Tarz olarak çok farklı aile yapılarına sahibiz, yani sıkı fıkı bir dostluk olur mu emin değilim fakat ben de teşekkür babında bir karşılık vermeliyim diye düşünüyorum. Bunun karşılığı benim de davet etmem midir, ya da nedir?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻

Tabii ki edin. Eğer gorusmek istemiyorsaniz ama iadei ziyarete çağırmaya mecbur hissediyorsaniz,aksam cayi kadar uzun değil, oglen saatlerinde kahveye davet edebilirsiniz

Hanımlar, yeni taşındığım, ki aslında 1,5 yıl oldu, sitede komşum ilk kez akşam çaya davet etti.
Sohbet keyifliydi, ilk izlenimim komşumuz düzgün bir aile. Tarz olarak çok farklı aile yapılarına sahibiz, yani sıkı fıkı bir dostluk olur mu emin değilim fakat ben de teşekkür babında bir karşılık vermeliyim diye düşünüyorum. Bunun karşılığı benim de davet etmem midir, ya da nedir?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻
bu zamanda komsuluk zok zor yapilarınız uyuyorsa davet et

Back