Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Komşu bakıcı ücreti

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

efsane26

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
30
3
16
33
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 8 aylık. 9 aylık olduğunda işe başlamak zorundayım. Bakıcı arıyoruz. Şuan site içinde bir teyze çocuk bakmak istiyor. Ne kadar ücret vermem gerekir bilmiyorum. Aynı site içinde olupta komşusu bakan arkadaşlar var mı? Ne kadar ücret veriyorsunuz? Bu konuda Bana yardımcı olur musunuz?

Bizzim sited2 2000 falan veriyolar. Kadına sorsanız daha mantıklı bence aşağı yukarı beklediğin bir ücret var mı diye

Yaşadığınız yere göre değişiyor sanırım bu durum. Bakıcıdan neler beklediğinizede bağlı. Son olarak ben olsam komşuma baktırmazdım. Bakan kişi arkadaş olunca olumsuz durumları söylemek zorlaşıyor.

Şimdi buraya evi de üstüne yapın diyenler gelir

Yaşadığınız şehre göre bile çok değişir bu

Ben küçük bir şehirde yaşıyorum

Karı-koca Dr tanıdıklarımız haftaiçi 8-5 arası 4 yaşındaki çocukları için 1600tl veriyorlar
Gelen kadın 40lı yaşlarda bazen ütü yapıyor. çamaşır atıyor ve yemek de yapıyor.
2-3 yıldır aynı kişi bakıyor

Büyükşehirlerde çok değişir tabi

Şöyle diyeyim vardiyalı(8-4 4-12)çalışan tanışın çocuğuna bakıcı evinde 600 liraya bakıyordu yeme içme vs herşey 》 ilçe
Böyle diyeyim tam gün anne baba da çoğu zaman yanında yeme içme oyun vs herşey ebeveyn evinde 2800 》İL
Bölgesi ili ilçesi çok değişiyor cidden

Back