- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
-
dişlerin çok doğal olmuş benimkilerde senin ki gb anladığım kadarıyla baskent hastanesinde olmuşsun fiyatı da oldukça uygun acaba her dişçi yapar mı bu uygulamayı?antalyada yapan var mıdır? yapılan hastane falan?
benim dişler keşke senin gibi olsa..o kadar aralıklı ki tır geçer yani..
cnm okadar güzel görünüyor ki cok doğal olmus hıc belli degil bende yaptırmk ıstıyorum ama cesaret edemiyorum( umarım kullanıslıdır ymk yerken bı sorun cıkarmıyordur erik yiyebiliyor musun bari soyle tuzlayıp tuzlayıpp :))) ayrıca agrılı bır işlem mi ben diş hekimlerinden cok korkuyorum da (
canım güzel olmuşlar ben diş teknikeriyim sadece şunu söylicem köpek dişlerinden dolayı onun önündeki dişlerin sağ taraflarını (yani distalini) az daha belirgin yapsaymış o dişlerindeki büyüklük çok göze batmazmış.ama ilk haline göre çok güzel güle güle kullan.bol bol gülümse :)
cok tesekkur ederim:16 orada biraz kendi dislerimde sarilik varmis suan rengide esitlendi daha iyi oldu
o zaman daha iyi olmuş çnkü daha beyaz kalmıştı :) güle güle kullan :)
her dis hastanesinde yapilir bence canmteşekkür ederim. evet başkent hastanesinde yaptırdım
Canım hangi hastanede yaptırdın Konyada?
geçen gün dişçiye gittim bende kompozit dolgu istiyorum dedim ama diş araları çok açık dolgu olmaz lamine lazım dedi ondan da biraz korktum açıkcasıaslında cok açık deil ama dr öle dedi belki de işine gelmedi die düşündüm çok da aralıklı sayılmaz lamine çok ağrılı olur mu acaba
teşekkür ederim
ttlımm dıslerın cok guzl olmus pkı bu hastanenın ıstnbul subesı neresı basknt unı hastanesı olrk cıkıyor arttgımda dogru yermı acaba
merhaba dişleriniz çok güzel olmuş. saglklı iyi günlerde güle güle kullanın.bende başkent hastanesine başladm konyadayım.hangi doktor acaba özelden veya buraya yazarsan sevinirim.ben ayşegül hanma gidiyorum.
cok tesekkur ederim canımevet evet orasi canım eğer yaptiracaksan bir bayan doktor seçmen tavsiyem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?