Kompozit Dolgularımı Yaptırdım İşte Resimleri

her dis hastanesinde yapilir bence canm teşekkür ederim. evet başkent hastanesinde yaptırdım

cok tesekkur ediyorum canim öncelikle hic bir agri olmuyor yaptirdiktan sonra filan yemek yerken de sorun olmuyor valla yiyorum ben erik hic bisey olmuyor sadece kuruyemisi oyle yemiyorum onun dışında herseyi rahatca yiyorumhic korkma yarim saat sürüyor dort dis okadar agirisiz acisiz bir is

cok tesekkur ederim:16 orada biraz kendi dislerimde sarilik varmis suan rengide esitlendi daha iyi oldu

geçen gün dişçiye gittim bende kompozit dolgu istiyorum dedim ama diş araları çok açık dolgu olmaz lamine lazım dedi ondan da biraz korktum açıkcası aslında cok açık deil ama dr öle dedi belki de işine gelmedi die düşündüm çok da aralıklı sayılmaz lamine çok ağrılı olur mu acaba

baska bir hastaneye baska bir doktora daha git canim bence.lamine hakkinda bi bilgim yok ama onunda goruntusu cok guzel oluyor.ama ggercek dis kaybedilmis oluyor o yonden kotu canim lamine:26:

merhaba dişleriniz çok güzel olmuş. saglklı iyi günlerde güle güle kullanın.bende başkent hastanesine başladm konyadayım.hangi doktor acaba özelden veya buraya yazarsan sevinirim.ben ayşegül hanma gidiyorum.

merhaba cok teşekkür ederimm ben sonay hanima gitmiştim. cok memnun kaldım sizde memnun kalırsınız inşallah

çok çok güzel olmuş güle güle kullan bana da özelden nereye,kime gittiğini ve ne kadara yaptırdığını yazar mısın? bir de muayene ücreti aldılar mı? sanırım iki defa gittin çünkü muayneye, tekrardan güle güle kullan harika görünüyorlar ve teşekürler bize de yardımcı olduğun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…